|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: [PHP] ftp chmod
Bu güne kadar sorunu tam olarak çözemedim. aslında yanıtta gözümün önündeydi.. neyse, yazayımda rezil edeyim kendimi ![]() öncelikle @mukus, son mesajını yeni gördüm, kusura bakma. teşekkür ederim, bu fonksiyonlardan haberim vardı. ama araştıracağım dememin nedeni fonksiyonları hatalı uygulamamdan kaynaklanıyor. sorun, modu octala otomatik dönüştürmemesi değil, otomatik olarak dönüştürmesinden kaynaklanıyor. Ben 0777 deneyince, oda bunu octala dönüştürüyor. bu nedenle benim 0777'ye octal muamelesi yapmam lazım. oda şu şekilde. 0777'i decimal'e dönüştürdüm (octdec ile). Bunu da ftp_chmod'a verdim. oda otomatik olarak octal'e dönüştürünce elinde 0777 oldu ![]() sonuç: PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
manuel yalan söylüyor
peki $perm in son halini bi bastırayım bakayım.D: 511 oldu, ya elin değmişken 0777 yi bir değişkene atamasanda direk fonksiyona bi yazsan? Mesaj mow tarafından 26.08.2004 (11:55) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
arkadaşlar, uygulama gereği bir değişkene atamam gerekiyor. çünkü kafama göre yazmıyorum değeri. dosya modunu kullanıcı belirliyor
takdir edersinizki her ihtimale karşın tek tek ftp_chmod() çalıştıramam not: @mukus, denerken o şekilde denemiştim. belki de benim kurulumda sorun vardır.. dotgeek izin verir vermez onların serverında da deneyeceğim.. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
PHP Code:
![]() PHP Version 4.3.6 sende sanırım 5 var. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
|
ilginç..
bende 5 var evet.. ve kullanacağım yerde de 5 var.. onun için bu şekilde bırakmayı düşünüyorum proje bitince zaten burada duyurmayı planlıyorum. o zaman deneriz yine..
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!