Zoque.Forum
»
Php - form gonderildikden sonra teşekkür sayfasını yeni sayfada acmak
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Php - form gonderildikden sonra teşekkür sayfasını yeni sayfada acmak
"; $ek="From: reklam - kesin kayıt Formu\n"; $ek.="Content-type: text/HTML; charset=iso-8859-9"; @mail($to, $subject, $message,$ek); header("Location:/tesekkur.HTML"); ?> ______________________________________________ tarzı bi PHP satırım var... tesekkurler.HTML yi yeni pencerede acmak istiyorum(_blank). bunun için nasıl bir satır eklemeliyim. not (şu an form doldurulup gonderirdiği zaman. iframe içinde acıyor, bunu engellemek ve yeni sayfada acmak daha mantıklı gozukuyor) Teşekkür ederim .onur
"Bir ben var, bende öte." Mesaj kindarmarti tarafından 10.01.2005 (11:33) yeniden düzenlendi.. Açıklama: cümle düşüklüğü =) |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Php - form gonderildikden sonra teşekkür sayfasını yeni sayfada acmak
gönderen formun target parametresine _blank yazıcaksın.
<form action='blablabla' method='post' target='_blank'>
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
@uzaytek hocam ben formu dolduruldukdan sonra gondere basıldığı zaman root'da bulunan tesekkur.HTML nin yeni sayfada acılmasını istiyorum, senin dediğin gibi formun tagına eklediğimde forum "http://www.xxxreklam.com/kesinkaydigonder.PHP"isimli boş bir yeni sayfa cıkıyor =) yardımın için tesekkur ederim ( yardımlarının devamını bekliyoruz ;=)
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
kesinkaydigonder.PHP bu dosya maili gönderip tesekkür sayfasına yönlendiren değil mi? eğer sayfa bembeyaz ise yönlendirmen düzgün çalışmıyordur.
header("Location:/tesekkur.HTML"); ":" dan sonra bir bosluk vermen gerek. http://www.xxxreklam.com/ bir de bu dosyalar bu adres altında değil mi? yani başka birinin formmail scriptini kullanmıyorsun?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
@uzaytek öncelikle teşekkürler..
Sanırım ben anlatırken bir seyleri eksik anlattım.. form.HTML deki formu ben f.HTML den cekiyorum (include). bu yuzden hata veriyor sanırım.. Teşekkürler .onur
|
![]() |
| Etiketler |
| acmak , sayfada , yeni , sayfasini , tesekkur , sonra , gonderildikden , form , php |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!