|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
php dizin listeleme
merhaba arkadaşlar, PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: php dizin listeleme
kısa bir araştırma yaptım şu sayfada birkaç örnek vardı PHP.net de -ki kendisini çok severiz
- bunlardan birini hafif modifiye ettim senin için, anlamadığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım tekrar PHP Code:
AltıÜstü Tasarım (Kaliteyi Destekliyoruz) tt | asdfClub | PublicMail | nntp2rss | reklampark Mesaj Taci TIRSAK tarafından 02.02.2005 (19:54) yeniden düzenlendi.. Açıklama: hatalı bir satır kayması |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
fonksiyonu düzenledim ve şu şekli aldı
PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
ya şimdi değişkenin klasör olup olmadığını sorguladığımız satırı
PHP Code:
ama neden ilk fonksiyonda klasör olup olmadığını sorgulayan kontrole else diyerek dosyaları da listelemek yerine ikinci bir fonksiyon yazdınız? benim konu da anlamadığım bir nokta mı var? yada gece yarısına kadar çalışmanın verdiği bir aptallık mıdır bilmiyorum ama bakıyorum bakıyorum başka bir çözüm yolu göremedim? yarın sabah çaydan sonra tekrar bir bakarım
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
yatmadan son bir bakıp senin çift fonksiyon yerine şöyle bir çözüm buldum işini görür mü bilmem, hem dosya ve dizinleri ayırıyor hem . veya .. çıkmıyor hemde tek değil hiç fonksiyon kullanmıyorsun
![]() PHP Code:
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql |