|
|
#4 (permalink) |
|
Re: phpbb moderator hatası
izinlerde moderator yapmak istediğin kullanıcıyı yazıp ayrıntılara tıkladıktan sonra, karşına çıkan forum bölümlerinde "yönetici değil"leri "yönetici" yapıp göndere tıklayınca mutlaka olması lazım. anasayfaya bakıyorum moderator yok derken neyi kastediyorsun, acaba rütbesini ayarlamadığın için mi yönetici olmadığını düşünüyorsun? yöneticiler için özel rütbe yaratmalısın ama özel rütbesi olmadan da yönetici görevlerini yapabilir tabi. o sadece nick'lerin altında görünen bişey bişey.
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
[quote]acaba rütbesini ayarlamadığın için mi yönetici olmadığını düşünüyorsun[quote] moderator yapmak için yani forum yöneticisi yapmak için özel rütbe mi eklemek gerekiyor [quote]izinlerde moderator yapmak istediğin kullanıcıyı yazıp ayrıntılara tıkladıktan sonra, karşına çıkan forum bölümlerinde "yönetici değil"leri "yönetici" yapıp göndere tıklayınca mutlaka olması lazım. [quote] olmuyor işte... eğer böyle bir bilinen bug (hata, açık) yoksa sanırım forum dosyalarında yada db'de problem var... DEğil mi?
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
sanırım php5 kullanıyosun? ekteki dosyayı forumunun /admin/admin_ug_auth.PHP dosyası ile değiştirmeyi dener misin bi. ama önce eski dosyanın yedeğini al ki, bi problem çıkma ihtimaline karşı sağlama almış olalım. forum PHP uzantılı dosyaya izin vermediği için .txt olarak ekliyorum, onu .PHP yaparsın.
not: 1 hafta kadar forumda yokum, bu sebeple mesajları takip edemiycem. Mesaj oky tarafından 07.08.2005 (06:07) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Sevgili oky,
nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Moderator ekleme işlemini yaptı. Çok teşekkürler... Oldu Yalnız forumlar farklı sırada listelenmiş olup eski kodla açtığımda Test diye bir forum başlığı var diyelim bu foruma Basit sütunun içinde Erişim izni verilmiş/verilmemiş seçeneği var bu bir tek bir forum başlığı sanırım özel bir bölüm (benim forumum değil o yüzden bilmiyorum) bu seçenek gözükmüyor.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!