|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Between '<?' and '?>'
|
Php de zamanlı mail(html) yollama
dinamik bir kodlamaya sahip bir sayfayı HTML olarak haftanın belli bir günüde (veya günlerinde) ve belli bir saatte (veya saatlerde) mail olarak mail listimdeki kişilere yollamak istiyorum.
aslında mail yollama kısmındaaslında bir denemenm oldu ama pek başarılı olduğum söylenemez ama zamanlama konusunda aklıma hiç bişey gelmiyor. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Php de zamanlı mail(html) yollama
O zamanlama işlemi sanırsam forum da konuşulmuştu. Arama yaparsan sanırsam olup olmayacağı konusunda bir sonuca ulaşırsın.
Ben bir örnek vereyim bir exe yapılı belli zamanlarda exe nino sayfayı çağırsı sağlanabilir. Sonuçta birisi girmeli ki o kod işleme alınsın.
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Between '<?' and '?>'
|
Alıntı:
forum da arama yaptım ancak bişey bulamadım. cevabınızda belirtmiş olduğunuz gibi birisi siteye girmeli ki o kod işleme alınsın. Bu exe yapılı dosya koymadan ziyade daha kolay bir yolu olduğunu tahmin ediyorum. basit bir şekilde C/C++ öğrendim (ve hala öğrenmekteyim ) ancak sizi dediğinizi yapabilecek durumda değilim. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bu tür işleri sunucunun işletim sistemine bırakmak daha akılcı olur. hemen hemen bütün sunucularda zamanlanmış işleri yapmak için bir program bulunur. tabi sunucudaki bu özelliği kullanmaya izniniz var mı bilmiyorum. server yöneticinize danışmanız gerekebilir.
bu arada yanlış bilgi vermiş olmayayim zamanlanmış görevler sadece sunucularda değil kişisel bilgisayarlarımızda da aktif edilebilir. kolay gelsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Evet arkadaşım cron job sayesinde istediğin bir scripti istediğin zamanda veya zaman aralığında otomatik çalıştırabilirsin.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!