|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Php ile ilgili bir soru....(ACİL)
Arkadaşım buna senin dediğini eklemek ha deyince olacak bir şey değil maalesef.form sayfasının, formu işleyen sayfaların, veritabanından okuyup ekrana döken detay.PHP sayfalarının falan değişmesi lazım.Yani burdan yardımla olacak iş değil.Sen en iyisi o scripti yazan arkadaşına ulaşmaya çalış
.Ve bulmuşken de kontrollü bir şey yaptır.Çünkü şu haliyle gelen değişken var mı yok mu hiç bir kontrolden geçirmeden veritabanına ekleme yapıyor.( umarım yapılan bir işi kötülüyormuşum gibi yanlış anlamazsın, sadece uyarayım dedim.)
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Php ile ilgili çözülmesi gereken bir problem...
Arkadaşlar daha önce de sizlere bahsettiğim,sitede şuanda upload edilip görüntülenebilen resim sayısını 5 e çıkarmak istiyorum.Maalesef hala çözemedim.Buna bir çözüm bulmam lazım mutlaka.Tek dayanağım sizlersiniz.Yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER.... |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
Php'den anlayan Arkadaşlar...
Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba...Bir sorunum var vede maalesef çok acil.PHP bilen arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.Bir site yaptık.Sonradan istekleri oldu müşterinin.Onu eklemek için programlamayı yaoan arkadaşa ulaşamadık.Bir ürün ekleme düzenleme silme modülü yazdı arkadaş sağolsun.Ama buna ekleme yapmam lazım.Birincisi ;
bana nasıl yardımcı olabilirsiniz??? Durum çok acildir.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Mesajların gönderim tarihine baktım kafam karıştı...
Umarım kodlamayı yapan arkadaşınızın başına birşey gelmemiştir. sorun bir resim yerine beş adet resmi bir seferde yüklemenin nasıl yapılacağı üzerine odaklanmış sanırım. Ancak proje kapsamında kullanılan yöntem hakkında kimsenin fikri olmadığı için de yardımcı olamıyor. Resim dosyalarının nereye kaydolacağı, vertabanına nasıl işleneceğini bilmeden ne desek boş. Her yöntemde tek ortak nokta bir döngü yaratmak, başka da söylenebilecek birşey şu vakit yok gibi. Yardımı olur mu bilmem... ancak ben beş resim birden ekleyecek bir modül yazıyor olsaydım, resim dosyalarını x dizini altına kaydedip, dosya adını da veritabanına yazdırırdım. Birden fazla resim olacağı üzere de resimler için ayrı tablo kullanıp, ilgili bölüm (kategori) 'e ait referans numarasını da bu resimlerle birlikte aynı tabloya yazdırırdım. Ancak bu noktada arkadaşınızın hangi yöntemi kullandığı önemli... Veritabanı yapısını, ilgili kodları görmemiz şart. Yine yardımı olursa, dosya ekleme (file upload) ile ilgili bir makale linki eklemiş bulunayım. PHP.org.tr'den, PHP İle Sunucuya Dosya Yükleme (File Upload) , Umut IŞIK Kolay gelsin,
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Php YARDIM
arkadaşlar aşağıdaki upload kodlamasınsa gördüğünüz üzere 1 tane dosya upload ediliyor.Bunu 2 haftadır 5'e çıkarmak zorundayım fakat bütün çabalarıma rağmen birtürlü beceremedim.Veritabanında ürün tablosunda resim satırının altına resim2 resim3 resim4 resim5 diye satırları ekledim ve önceki resim adlı satırın özelliklerini aynen ayarladım.Veritabanı yapısını görebilirsiniz PHP konusunda yeterince bilgim olmadığından sizlerle paylaşmak istedim.fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.Hepinize teşekkürler...
PHP Code:
Mesaj mustillik tarafından 17.12.2005 (01:48) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|