|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Php ile ilgili bir soru....(ACİL)
Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba...Bir sorunum var vede maalesef çok acil.PHP bilen arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.Bir site yaptık.Sonradan istekleri oldu müşterinin.Onu eklemek için programlamayı yaoan arkadaşa ulaşamadık.Bir ürün ekleme düzenleme silme modülü yazdı arkadaş sağolsun.Ama buna ekleme yapmam lazım.Birincisi ;
bana nasıl yardımcı olabilirsiniz??? Durum çok acildir.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Between '<?' and '?>'
|
Re: Php ile ilgili bir soru....(ACİL)
eğer modülü copy paste yaparsan çok iyi olur!
ama genel olarak PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Çok acil de yardımcı olan arkadaşımız yok.Sağolsun seninle birlikte birkaç arkadaşımızın yardımları dokundu bir kısmını hallettim.Ama Asıl acil olan şey sitede 1 resim upload ediliyor.Bunu 5 e çıkarmamız lazım.ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI ACİLEN RİCA EDİYORUM.
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
http://forum.zoque.net/sunucu-tabanli-programlama-server-side/duyurular/ - konu basligi ile ilgili olarak...
tesekkürler.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Arkadaşım scriptmonster'in de dediği gibi kodları görmeden bir şey denemez.Çünkü nasıl bir yol izlemiş veritabanına mı kaydediyor, daha önce bir işlemden geçirmiş mi, görmeden ne desek havada kalır.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Mümkünse konu başlılklarına "ACİL","ÇOK ACİL" gibi belirteçler yazmayalım. Yanlızca sorunun tanımı ile ilgili kelimler kullanalım. Bu konunun başlığı "PHP dosya yükleme sorunu" olabilir örneğin.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!