|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Aynı şey Unix serverlerde bir kaç ayarlamayla hem ASP hem de PHP destekler hale getirilebilir ama ikinci dilin tüm fonksiyonlarını tam kullanamazsınız.
dediler bana sistem yöneticisi arkadaşlarım
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
öncelikle aşağıdaki satırların reklam olabileceğini düşünemediğim için özür dilerim. ben sadece soranlara 2000 serverda ASP'nin yanında PHP'ninde rahatlıkla sağlanabildiğini söylemek istemiştim. zaten mesajımda da firma adı vs. geçmiyor. uygun görmezseniz mesajımı silebilirsiniz.
- - - - - - - - biz advanced server üzerinde ASP'nin yanında phpv4 desteği de veriyoruz. kullananlar memnun. performans iyi. ![]() - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Absolutely offered
forum kurallari arasinda ticari mesajlarin hic bir sekilde yayinlanmamasi kurali var, tekrar gozden gecirmenizi isterim.
Buna ragmen InterCa'nin servisiyle ilgili elestirilerin hep olumlu oldugu yonune katiliyorum. Bizim sirkete dusunmustuk Interca'yi, teknik problemlerden dolayi beceremedik ve ayda $50 vererek eski hostumuza donmek zorunda kaldik. Senelik $70 olarak istendi fiyat. Gecici olarak bana ayrilan hostta ASP ve PHP scriptlerini denedim. Hic sorunsuz calisiyorlar. Veritabani dosyalari icin harici bir klasor acilmis. Bu klasor haricinde bulunan veritabani dosyalari sadece okuma izni veriyor. Oldukca guvenli, ozellikle administrasyon islemleri icin. Biz basvuruda bulundugumuzda hesabimiz herhangi bir ucret pesin olarak talep edilmeksizin 1.5 gun icerisinde acildi. Gecerli sirket icin alamadiysak da farkli sartlar icin dusunuyoruz, tavsiye ederim. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!