|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Re: Php ve XHTML
ben de PHP nelere kadirdir i anlatmadım
galiba sen .PHP uzantısına takıldın? PHP sunucuda çalıştığı için senin browser a HTML,xhtml,jpg,zip,SWF her bir şeyi gönderebilir. hatta bak bu bir png: http://buymacorpc.com/captcha.php HTML ve xhtml ikisi de plain text dir, ikisini de notepad ile açıp değiştirip kaydedebilirsin. bu yüzden PHP içinde xhtml kullanmışın, HTML kullanmışın hiç fark etmez; xhtml ile HTML arasındaki fark tabi ki bir kaç yazım kuralından ibarettir. bir de işte biraz kodlama mantığı farkı var. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Yer: Bochum
|
Re: Php ve XHTML
Alıntı:
buradaki gibi uyari vermese senin de ifade ettigin gibi "xhtml kullanmışın, HTML kullanmışın hiç fark etmez".Sadece bunu istiyorum.Bir kod satiri vardi (su an konunun acilmasindan benim icin baya zaman gecti cozume ulasamayinca biraktim o yuzden hatirlayamiyorum.) onu ekledigim zaman xhtml gibi davranioyrdu ama bu sefer PHP kodlari calismiyordu Alıntı:
Saatin var mi diye sordugun biri "var" dedikten sonra yoluna devam etse nasil bi tepki verirdin?Ya da atiyorum CSS ile yardim istedin adam "CSS guzel bisi ben CSS gordum benim CSS`m var" gibi bi mesaj atsa nasil tepki verirdin?Tabii buradaki ornekler abartili ama kapi ayni kapi. |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!