|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
PHP ile kendi fonksiyonlarını yazmak - hata!
Veritabanına bağlanıp okumak için bir fonksiyon yazdım fakat çalıştıramadım bir türlü.
Fonksiyon: PHP Code:
Sizce yazımdan kaynaklı bir hata varmı burada? Mesaj Darksist tarafından 18.03.2007 (00:21) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: PHP ile kendi fonksiyonlarını yazmak - hata!
bizi test mi ediyorsunuz anlamadım. mesela hata mesajı nedir? ne yapınca hata aldınız? biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.
fonksiyonu çağırırken tırnakları kaldırmak bir çözüm olabilir mesela. kolay gelsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
evet vardır ' ' içindekiler string olarak yorumlarınır. @Passion dediği gibi yaparsan ve bilgilerin doğru ise sorunun çözülecektir. fakat fonksiyonun yanlış kurgulandığı düşüncesindeyim. her query icin yeniden connection olusturmana ve veritabanı seçmene gerek yok birkere yapman kafi. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Eksik bilgi verdiğim için üzgünüm, sabahtan beri bununla uğraşıyorum biryandan da işe yarar ide arıyorum. Bu kodu 4 kez 3 ayrı ide ile yazdım. An itibariyle ekranın meksika dalgası yaptığını görüyor durumdayım
Neyse uzatmadan konuya geçiyorum:Bu fonksiyon için gerekli db parametrelerini ayrı bir dosyadan dahil ediyorum. PHP Code:
Bu kadar basit birşey neden çalışmaz onu anlayamadım? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
@Visual, @Pasion
Hata tek tırnaktan kaynaklanıyormuş, bundan sonra en dikkat edeceğim şeylerden biri bu nokta olacak. İliginiz için teşekkürler arkadaşlar. Önerin üzerine gereken değişiklikleri yapacağım, zaten daha eksikler var hata yakalama vs. onlarıda eklemeyi planlıyorum. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
merhaba,
amerika'yı yeniden keşfetmenize gerek yok. MySQL bağlantı yönetimi için daha önceden yazılmış classlar mevcut. onları indirip inceleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. http://www.phpclasses.org bu sitede yeterince özelleşmiş kod parçacığı mevcut. indirip, kodları anlamayı deneyin. kendinize göre düzenleyin. bu yolla kısa zamanda daha çok şey öğrenirsiniz. kolay gelsin.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!