|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
Re: PHP Form Mail Sorunu
Merhabalar,
öncelikle gözüme takılan küçük bi hatadan bahsedeyim.. <form name='"orm1" method="post" action='"mail.PHP"style="display:inline;"> <input type='hidden'name"mailim" value='burakarslan@leonstudios.info'> form ve input taglarında tek tırnak kullanma derim ben.. Bir diğer ayrıntı da dikkat edersen yukarıda ki kodlarında hata var.. type="hidden" name="mailim" value="......@.....com" bu şekilde yazılmalı. şu anki sorununa gelecek olursak formun boşmu dolumu olup olmadığını kontrol etmek için; if($ad==''){ echo 'Adınızı Yazınız'; }else if($soyad==''){ echo 'Soyadınızı Yazınız'; }else{ //mail fonksiyonu... echo 'Mesajınız gönderilmiştir. Teşekkür Ederiz.'; } iyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
burak sana yollamıs oldugum mail.PHP dosyasına HTML sayfadan post edıyorsan HTML sayfaya bır JavaScript ile forumdakı degıskenlerın bos gecmesını onluyecek bır JavaScript eklıye bılırsın bu sayede forum daki alanların bos gecmesını önleyebilirsin
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
ben bunu tek sayfaya sığdırdım fakat şu var gönderilen mailler spam olarak önemsiz kutusuna düşüyor olabilir.direk inbox a beklediğinizden olmuş olabilir.
iyi çalışmalar PHP Code:
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
HTML Code:
<script> function _c() { if (iletisim.ad.value.length<3) {alert('Lütfen Ad alanını boş bırakmayınız.'); iletisim.ad.focus(); return;} if (iletisim.tel.value.lenght<3) {alert( ' Lütfen Telefon Alanını Boş Bırakmayınız.');iletisim.tel.focus();return;} if (iletisim.soyad.value.length<3) {alert('Lütfen Soyad alanını boş bırakmayınız.'); iletisim.soyad.focus(); return;} if (iletisim.mail.value.length<3) {alert('Lütfen mail Adresi alanını boş bırakmayınız.'); iletisim.mail.focus(); return;} if iletisim.konu.value.length<3) {alert('Lütfen Konu alanını boş bırakmayınız.'); iletisim.konu.focus(); return;} if (iletisim.aciklama.value.length<3) {alert('Lütfen Açıklama alanını boş bırakmayınız.'); iletisim.aciklama.focus(); return;} iletisim.submit();} </script> <style>
the Fugitive Mesaj Burack17 tarafından 08.08.2007 (14:20) yeniden düzenlendi.. Açıklama: çok önemli bir şeyi eklemeyi unuttum... |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
PHP bence daha esnek ve kullanışlı bi dildir.mesela karakter sayısını
PHP Code: