|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
PHP Form Mail Sorunu
PHP de Yeniyim. Daha dogrusu acemiyim. Hazırladıgım iletisim formunda göndermek istediğimde degerler gelmiyor. Değişkenleri defalarca kontrol ettim. Defalarca bastan kontrol ederek tekrar yazdım. Ama işin içinden çıkamadım. Problem Neden Kaynaklanıyor olabilir.
mail.HTML ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- HTML Code:
<form name='"orm1" method="post" action='"mail.PHP"style="display:inline;"> <input type='hidden'name"mailim" value='burakarslan@leonstudios.info'> <br><TABLE width='241' height="365" border='0' align='center' cellPadding='1' cellSpacing='1' class="style1" ID="Table18"> <TR> <TD width="27%" height="31" valign='middle' nowrap class="style9">Ad </TD> <TD width="3%" valign='middle' class='v11'>:</TD> <TD width='70%' valign='middle'><input name='ad' type='text' class='style10' id='ad' size="27" maxlength='255'></TD> </TR> <TR> <TD height="39" valign='middle' nowrap><span class="style9">Soyad</span></TD> <TD class='v11' valign='middle'>:</TD> <TD width='70%' valign='middle'><input name='soyad' type='text' class='style10' id='soyad' size="27" maxlength='255'></TD> </TR> <TR> <TD height="30" valign='middle' nowrap><span class="style9">Tel</span></TD> <TD class='v11' valign='middle'>:</TD> <TD width='70%' valign='middle'><input name="tel" type="text" class="style10" id="tel" size="27"></TD> </TR> <TR> <TD height="33" valign='middle' nowrap><span class="style9">E-mail</span></TD> <TD class='v11' valign='middle'>:</TD> <TD valign="middle"><input name='mail' type='text' class='style10' id='mail' size="27" maxlength='255'></TD> </TR> <TR> <TD height="37" valign='middle' nowrap><span class="style9">Konu</span></TD> <TD class='v11' valign='middle'>:</TD> <TD valign="middle"><input name='konu' type='text' class='style10' id='konu' size="27" maxlength='255'></TD> </TR> <TR> <TD height="139" valign='top' nowrap class='style3'><p class="style9">Açıklama</p> </TD> <TD class='v11' valign='top'><p>:</p> </TD> <TD valign="top"><textarea id='aciklama' name='aciklama' class='w100 v11' rows='10'></textarea></TD> </TR> <TR> <TD valign='top' class='style11'></TD> <TD class='v11' valign='top'></TD> <TD align='right'><div align="center"> <p> <input name="Submit" type='Submit' class='style11' id="Button1" onclick='_c();' value='Gönder' align="bottom"> </p> </div></TD> </TR> </TABLE> </form> -------------------------------------------------------------------------------------------------- mail.PHP -------------------------------------------------------------------------------------------------- PHP Code:
the Fugitive Mesaj Burack17 tarafından 03.08.2007 (22:52) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: PHP Form Mail Sorunu
$_POST['ad'] , $_POST['soyad'] gibi kullanın, bakınız:register_globals
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ekte verdiğim PHP kodunu mail.PHP olarak kaydet daha sonra istediğin gibi bir forum hazırla ve mail.PHP sayfasına post etmen yeter;
aşağıdaki koda hiç bir değişken veya buna benzer bir şey tanımlamana gerek yok forumdan gelen tüm forum değişkenlerini otomatik olarak toplayıp vermiş olduğun e-mail adresine sorunsuz olarak postalıyacaktır. PHP Code:
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
fakat HTML maillerde spam olarak gözükme ihtimalini göz önünde bulundurmakta fayda var.ben zamanında bu hatayı yaptım junk foldera düşüyordu
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Eregli
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Çok teşekkür ederim, xlmedya, yns ve konuya diğer cevap veren arkadaşlar. mail yollama başarılı bir şekilde sonuçlandı. Artık mailleri alabiliyorum fakat şimdi gelen mailler anonymous@sitemindnsadresi.com seklinde geliyor. bunu düzeltmek icin $kimden değişkenini ekledim fakat başarısız sonuç aldım. Daha dogrusu gelen mailde bir değişiklik olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
From kısmına şu şekilde yazın:
From: Ben Benimsoyadım <admin@siteadi.com> bu şekilde olur... mail($kime,$konu,$mesaj,"MIME-Version:1.0\nContent-Type:text/HTML;charset=iso-8859-9\nFrom: Ben Benimsoyadım <admin@siteadi.com>\n")
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar Lütfen eğer yardımcı olabilecek biri varsa yardım edebilir mi? 3 gündür kafayı sıyırıcam artık bu formlarla... ASP üzerine bilgim var. PHP den anlamıyorum. Fakat problem PHP problemi eğer yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa bu konuda çok makbule geçer.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter |