|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Div ile veri listeleme
merhaba...
verileri yan yana sıralamak hakkında bir problemim var. iki farklı tablodan gelen verileri sıralayacağım..fakat kayma ve eşitsizlik söz konusu.. şematik olarak şöyle istiyorum tablo1|tablo1|tablo1|tablo1 tablo1|tablo2|tablo2|tablo2 tablo2|tablo2 pratikte şöyle uyguladım ama başarılı olamadım..2. tablodan gelen veriler hem ff de hem ie de ilk tablo verilerinin biraz altından ve düzensiz duruyor. iki sayacın toplamının 4 e geldiğinde de yine <br> demeli... fikri olan var mı?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Div ile veri listeleme
aslında CSS arasında pek bi fark yok ama şimdilik alt alta table satırlarıyla geçiştirdim ama yer tasarufu için çok önemli...
teşekkürler.. ______ bu arada hatamı buldum yedek kodlardan : yerine = kullanmışım style'da ![]() ama hala kayıyor insafsız.. iki tabloyu alt alta dökmek istiyorum clear kullandım o da etkilemedi.. ve kaymaktan kendini alakoyamadı yine.. ![]() ______ son kez düzeltiyorum... arkadaşlar benim kendi kodumda çalışıyor fakat döngünün sayacını if'in dışına attığım için veri sayısının 4 e bölümünden fazla br üretiyor.. ondan.. herkese teşekkürler..
SHE-KER Networks Mesaj albay tarafından 24.03.2008 (21:09) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ekleme yaptım |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!