|
|
#1 (permalink) |
|
convert phpbb2>phpbb3 zaman sorunu ve php.ini dosyası
Amerika'dan kullandığım host'da phpbb2 forumu phpbb3'e convert etmek istiyorum. phpbb2 MySQL büyüklüğü 120 mb. Dönüştürme işlemini yaparken 30 saniyeden sonra işlem yapmıyor. Sunucuya mail attım, PHP.ini dosyasından çoğaltıp ilgili yerlere kopyalamamı bildiren bir cevap verdiler. Ya da isterseniz biz yapalım demişler. PHP.ini dosyasındaki 30 rakamını değiştirdiğimde yine 30 saniye sonra internal server error hatası oluşmaya devam ediyor. Panelden PHP.ini dosyasını alt klasörlere kopyalayan bir yöntem var. Fakat orada bahsettiği bir kodu nereye nasıl ekleyeceğimi anlayamadım. Zaten PHP bilgim de sıfır. Konu şöyle:
Problem How to copy PHP.INI from public_html to all subfolders for PHP directive server overrides Solution Within public_html create a file named copyphpini.PHP open the file for editing and add the following syntax: <pre><?PHP system("find * -type d|xargs -i cp --verbose PHP.ini {}/."); ?></pre>COMPLETE! Make sure that the PHP.ini file with your desired settings exists within the public_html directory and then go to http://www.maindomain.com/copyphpini.php in your web browser. This will copy the PHP.ini file into all sub directories within public_html. Sanırım burda yazanları tam olarak yapamadım. Ayrıca bunu yaptığımda bu sorun gidecek mi yoksa boşuna mı uğraşıyorum? |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!