|
|
#1 (permalink) |
|
Bir kaynak daha sendmail.php
Sonunda bu gün baya uğraştıktan sonra bir sendmail.ASP nin PHP versiyonunu yazdım bakalım beğenecek misiniz.... sendmail.PHP PHP Code:
Kod:
<form method="POST" action="sendmail.PHP"> <input type="hidden" name="redirect" value="uload.PHP"> <input type="hidden" name="subject" value="Webten"> <input type="hidden" name="mailto" value="aziz@bilnetbilisim.com"> <input type="text" name="asdass"> <input type="text" name="mail"> <input type="submit" name="gonder" value="gonder"> <input type="text" name="gonderen" value="aziz@bilnetbilisim.com"> </form>
St. Nonstop Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Aziz DURMAZ Mesaj stNonStop tarafından 21.05.2002 (17:54) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Bir kaynak daha sendmail.php
Sendmail dosyanızda biraz değişiklikler yaptık artık formmail yoluyla sizi rahatsız eden veya edebilecek kimselerin ip adresleri ve gönderim zamanlarıda size iletiliyor....
![]() sendmail.PHP PHP Code:
Kod:
<form method="POST" action="sendmail.PHP"> <input type="hidden" name="redirect" value="uload.PHP"> <input type="hidden" name="subject" value="Webten"> <input type="hidden" name="mailto" value="aziz@bilnetbilisim.com"> <input type="text" name="asdass"> <input type="text" name="mail"> <input type="submit" name="gonder" value="gonder"> <input type="text" name="gonderen" value="aziz@trend-y.com"> </form>
St. Nonstop Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Aziz DURMAZ Mesaj stNonStop tarafından 08.10.2002 (11:47) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Ya sunun sadece Sayfayi tavsiye et seklinde olani yokmu ? Mesela söyle olcak senin mailin arkadasinin maili Senin ismin
diye HTML sayfasi olcak vede mail yollandiginda otomatik olarak maile xxx isimli kisi size bu sayfayi tavsiye ediyor bu kadar hazir olarak varmi elinizde PHP cgi olabilir ASP haric mümkünse acil |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
adamim, gonderen kişi sakat ya, terslik var bence orda
|
|
|
#5 (permalink) |
|
örnek kullanımı biraz modifiye edersen olur. Yalnız sendmail programın kendi serverın dışındada çalışması gerekiyor.
Kod:
<form method="POST" action="sendmail.PHP"> <input type="hidden" name="redirect" value="gonderildi.PHP"> <input type="hidden" name="subject" value="Sitesini size tavsiye ederim"><br> Göndereceğiniz Kişi : <input type="text" name="mailto" value="aziz@trend-y.com"><br> Gönderen Kişi : <input type="text" name="gonderen" value="aziz@trend-y.com"> <input type="submit" name="gonder" value="gonder"> </form> Basitce bu şekilde modify ettiğiniz zaman size alın site tavsiye mailli Artık sizde biraz bişeyler katarsınız
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Ya phpde bir sorun varmi ? YOKSA bende mi yanlis yapiyorum siz denediniz mi calisiyormu |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter |