Zoque.Forum
»
Bölüm Kullanim Sartlari
|
| Reklam ve Tanıtım Bölümü Hosting paketleriniz, geliştirdiginiz bir yazılım ya da siteniz ile ilgili bir haber başta olmak üzere her türlü tanıtım ve ticari amaç içeren ilan ve reklam için bu bölümü kullanabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Bölüm Kullanim Sartlari
Hosting paketleriniz, geliştirdiginiz bir yazılım ya da siteniz ile ilgili bir haber başta olmak üzere her türlü tanıtım ve ticari amaç içeren duyuru ve reklam için bu bölümü kullanabilirsiniz. Yapilacak duyuru ve reklamlarin forum kullanici sözlesmesi ile ters düsmemesi gerekmektedir: Warez, erotik icerik barindiran sitelere ait tanitim/reklamlari gönderilmesi durumunda bu konular silinecektir.
Bu bölüm kullanabilmek icin belli bir ödeme yapilmasi gerekmektedir. Bu ödemeyi paypal üzerinden; paypal hesabinizi kullanarak ya da kredi kartiniz ile gerceklestirebilirsiniz. Konu gönderebilmek icin bu baglantiyi takip edebilirsiniz. Ödeme sayfasina otomatik olarak yönlendirileceksiniz. Banka havalesi ile ödeme gerceklestirme, sorulariniz ya da karsilastiginiz problemler icin lütfen bu bölümü kullaniniz: http://forum.zoque.net/iletisim-merkezi/
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!