Zoque.Forum
»
İNDİRİMLİHOST - Daima ucuzluk Daima kalite
|
| Reklam ve Tanıtım Bölümü Hosting paketleriniz, geliştirdiginiz bir yazılım ya da siteniz ile ilgili bir haber başta olmak üzere her türlü tanıtım ve ticari amaç içeren ilan ve reklam için bu bölümü kullanabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ANK
|
İNDİRİMLİHOST - Daima ucuzluk Daima kalite
Tüm paketlerimizde Disk Alanı ve Bw haricinde tüm özellikler limitsizdir.
Tüm paketlerimizde linux ve windows server seçeneklerimiz müşterinin tercihene bırakılmıştır. Hosting Paketlerimiz--------------------------------------------- Disk alanı : 100 Mb Trafik(Bw) : 1000 Mb Fiyat : 10 YTL / YIL Disk alanı : 200 Mb Trafik(Bw) : 2000 Mb Fiyat : 20 YTL / YIL Disk alanı : 200 Mb Trafik(Bw) : 2000 Mb Fiyat : 20 YTL / YIL Disk alanı : 500 Mb Trafik(Bw) : 5000 Mb Fiyat : 45 YTL / YIL Disk alanı : 1000 Mb Trafik(Bw) : 10000 Mb Fiyat : 85 YTL / YIL Fiyat : 10 YTL / Ay Reseller Paketlerimiz--------------------------------------------- Disk alanı : 1 Gb Trafik(Bw) : 10 Gb Fiyat : 10 YTL / Ay Disk alanı : 2.5 Gb Trafik(Bw) : 25 Gb Fiyat : 20 YTL / Ay Disk alanı : 5 Gb Trafik(Bw) : 50 Gb Fiyat : 35 YTL / Ay Disk alanı : 7.5 Gb Trafik(Bw) : 75 Gb Fiyat : 50 YTL / Ay Disk alanı : 10 Gb Trafik(Bw) : 100 Gb Fiyat : 60 YTL / Ay Diğer hizmetlerimiz ve detaylı bilgi için lütfen sitemizi ziyaret edin.. Server Özelliklerimiz--------------------------------------------- İşlemci : AMD 4600 Dual Core x2 Bellek : 4 Gb 667 MHZ Ram Port : 3 Mbit Port Hızı Konum : İstanbul / Türkiye (Co-Location) İletişim ve Yardım İçin--------------------------------------------- Web Adresi : www.indirimlihost.net Mail : destek@indirimlihost.net Msn : satis@indirimlihost.com Saygılarımızla İNDİRİMLİHOST |
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!