Zoque.Forum
»
[PHP] PM - resim üzerine yazı yazmaca
|
| Script Bölümü Kendi yazmış olduğunuz dhtml, java script uygulamalara ya da sunucu tabanlı çalışan programlara bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
[PHP] PM - resim üzerine yazı yazmaca
Artık yahoo, vb gibi sitelerdeki "formu dolduruyosan, şu aağıda resimde yazan yazıyıda şuraya iliştir" gibi bölümler, daha rahat ekleyebilir veya müşterinizin ürünlerinin fotoğraflarını corbis, imagebank gibi sitelerde olduğu gibi koruma altına alabilirsiniz.
Dosya biraz uzunca, o yüzden buraya yapıştırmadım. Aşağıda link veriyorum. LittleUtil PM, resimler üzerine istenilen TTF font ile yazı yazmaya ve/veya başka bir resmi bu resim üzerine kopyalamayı sağlayan bir PHP sınıf dosyasıdır. Bilgi: http://students.sabanciuniv.edu/~oce...hp?id=4&from=0 Hemen indir: http://students.sabanciuniv.edu/~oce....php?version=6 İndirilecek dosya adı PM-1.1.0.zip olmalıdır, kontrol edebilirsiniz. zip dosyası içinde class dosyasının nasıl kullanılacağını gösteren örneklerde bulabilirsiniz. İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Karadelik
|
Bunu şu şekilde kullanamazmıyız ? Denedimde çok başarısız oldum
(Başarısızlık az kalır yanında) mesela resim.PHP?isim=romantik&tur=jpg dediğimizde romantik.jpg ye yazıyı yazamazmı Çokmu oldu ?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: [PHP] PM - resim üzerine yazı yazmaca
PHP bilmeyen/kullanmayan fakat farklı programlama dilleri ile ilgilenen kişiler ve diğer üyelerin yorumalarını almak için bunu internettte kullanılabilir bir demo halinde görebilirmiyiz? Açıkcası sistemi hazır kurulu olarak görüp test eden bir çok kişi de yorumlarını da yazacaktır kanaatindeyim.
selamlar.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: [PHP] PM - resim üzerine yazı yazmaca
mesut sayesinde sistemi test edebilme imkanım oldu. kendisine buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bununla birlikte hemen bir feedback yazımna geçiyoruz.
(*) sistemin özellikleri açıkcası kullanıcıyı cezbedebilecek cinsten. yazıları hizzalamak, merge olması. Anladığım kadarı ile transparent olarak merge yapılabiliyor ki bu da çok güzel bir özellik. (*) hata esnasında sorunu broken image olarak değilde. hata mesajı ile birlikte vermesi çok güzel bir özellik tebrik ediyorum. çok başarılı bir uygulama. eksik olarak pek fazla bir şey söyleyemeyeceğim. ancak aklıma şimdilik gelen paragraf hizzalanması, paragrafta girdi/çıktı ayarı yapılması gibi uzun metinler yazdırmak isteyenler için özellikler konnulabileceği. tekrardan ellerine sağlık. selamlar.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!