Zoque.Forum
»
onchange nedne duzgun çalışmıyor?
|
| Script Bölümü Kendi yazmış olduğunuz dhtml, java script uygulamalara ya da sunucu tabanlı çalışan programlara bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
onchange nedne duzgun çalışmıyor?
merhaba,
HTML Code:
<script language="javascript"> <!-- z = 'yes' function butongoster() { if (z=='yes') { document.all.tuslar.innerHTML='<input type=submit value=d><input type=submit value=s>'; z= 'no' } else { document.all.tuslar.innerHTML=' '; z = 'yes' } } //--> </script> HTML Code:
<INPUT TYPE="radio" NAME="id" value="37" onchange="butongoster()">
selamlar.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: onchange nedne duzgun çalışmıyor?
onClick, onFocus, onBlur, ve konuyla ilgili olabilecek ne varsa denedim, açıkcası istediğime ne yakınsonuçları onChange verdi ancak o da dediğim gibi -kullanıcı ile koordinasyon- sorunu yaşıyor. istenilen işleri zamanında yapmıyor maalesef.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
emin olmamakla birlikte her metod her element ile düzgün çalışacak diye bir kaide yok
. onChange benim bildiğim selectboxlarda kullanılıyor. ben selectboxlarda onClick kullandım bazı nedenler ile zamanında.neyse tam olarak yapmak istediğin nedir senin kodunu onClick ile denediğim zaman gayet düzgün çalışıyor(gizleme gösterme) tabi bir kaç şey ekledim. HTML Code:
<html> <body> <script language="javascript"> <!-- z = 'yes' function butongoster() { if (z=='yes') { document.all.tuslar.innerHTML='<input type=submit value=d><input type=submit value=s>'; z= 'no' } else { document.all.tuslar.innerHTML=' '; z = 'yes' } } //--> </script> <INPUT TYPE="radio" NAME="id" value="37" onClick="butongoster()"> <INPUT TYPE="radio" NAME="id" value="37" onClick="butongoster()"> <div id=tuslar> </div> </body> </html> ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
konu ile ilgisiz ama sormak istediğim birşey var.
sayfa içindeki tüm anchor ( <a .... ) lardaki onmouseover event'ini silmek için nasıl bir kod yazmalıyım? teşekkürler
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
Kod:
<script language="javascript">
<!--
function butongoster() {
var D = document;
var f = D.myForm;
if (f.id[0].checked)
f.btn_1.disabled=f.btn_2.disabled=false;
else
f.btn_1.disabled=f.btn_2.disabled=true;
}
//-->
</script>
<form name="myForm">
<input type="radio" name="id" value="37" onclick="butongoster()">
<input type="radio" name="id" value="38" onclick="butongoster()">
<input type="radio" name="id" value="39" onclick="butongoster()">
<input type="submit" name="btn_1" value="d" disabled><input type="submit" name="btn_2" value="s" disabled>
</form>
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|