Zoque.Forum
»
çıkmak istediğinizden emin misiniz? [js][window.close()]
|
| Script Bölümü Kendi yazmış olduğunuz dhtml, java script uygulamalara ya da sunucu tabanlı çalışan programlara bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
çıkmak istediğinizden emin misiniz? [js][window.close()]
Kod:
<HTML> <head> <script> var bitis = false; function closeThisWindow(){ window.event.cancelBubble = true; window.event.returnValue = "~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\n\nÇıkmak İstediğinizden Emin Misiniz?\n\n~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"; } </script> </head> <body onBeforeUnload="closeThisWindow();"> </body> </HTML>
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: çıkmak istediğinizden emin misiniz? [js][window.close()]
yerine göre güzel olabilir ama kullanıldığı ortama göre değişir. fakat genelde sinir bozucu yerlerde kullanılan bir olay.
özgüre teşekkürlerimi iletir ve siz saygıdeğer forum üyelerinin bu scripti gerçekten gerekli yerlerde kullanmanızı rica ederim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: çıkmak istediğinizden emin misiniz? [js][window.close()]
yalnız, confirm ile cancel dediğinmizde pencere yine de kapanıyor.
bunun kullanım amacı, pencere köşedeki X ten kapatıldığında dahi bu soruyu sorup, cevaba göre davranması. önemli bilgiler girilen bir pencerede geri dönüşümsüz sonuçlarla karşılaşmamak için bu yöntemi kullanıyorum. yada confirm ile bu mantıkta çalışan bir script gösterirseniz bende seve seve kullanabilirim. ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!