Zoque.Forum
»
printscreen/copy engelleme
|
| Script Bölümü Kendi yazmış olduğunuz dhtml, java script uygulamalara ya da sunucu tabanlı çalışan programlara bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: printscreen/copy engelleme
Evet, müşterilerden böyle talepler geliyor.
Müşteri- Aman resimleri çalmasınlar, bir önlem alalım ona... Ben- Olur çalmasınlar ama bunun önlemi yok. M- (Bu arada bir yerlerden duymuş nasılsa) Hani şu sağ tıklıyosun da çalışmıyo ya bilmiyo musun onu? (Zeki şahsiyet, beni sınıyor) B- Biliyorum... gösterin o siteyi. M- (Zafer kazanmış komutan edasıyla) işte burası. B- (Gerekli hareketler yapılır ve) İşte resim M- Aaa? nası yaptın ya? O zaman flash içine koysak? (Hey Allahım bilginin gözünü çıkarıyor) B- flash içinde resim olan bir site biliyor musunuz? M- İşte burası. B- (Yine gerekli programlarla gerekli hareket yapılır) İşte resim. M- Allah Allaah... bizim yeğen engellenir demişti bana ama tabi siz profesyonelsiniz (Len o zaman ne diye benim bilgimi sınıyosun zibidi?) B- Ne yaparsanız yapın, çalmak isteyen çalar ama yine de dediğinizi yapayım... en azından tek tıkla çalmasın. M- Neyse boşverin zaman kaybetmeye değmez B- E olur. Allahtan bu konuyu bilmiyordu da bir de bunun için bana vakit kaybettirmedi İşin yoksa FF kur elalemin bilgisayarına. Yani genelde bulaşmam ama bazen kastığım oluyor... bu da o günlerden biriydi Bir de ispatını istemezler mi...Hamiş: Az bildiğin konuyu deşmeyeceksin.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
ama sitenin coderine helal olsun, en azından yapacağı işi en detayına kadar uğraşmış, ince ince düşünüp kodlamış, ucuz sağ tuş kodlarına kaçmamış, yine de sağ tuş kilidi kadar gereksiz olsada en azından zeka kırıntısı var, bu güzel
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
print screen yada copy etmeyi kararlaştıran bir kişiyi kensinlikle engelleyemeyecek bir önlem...
save as web page yapılabiliyor. isteyen burdan bile yapabilir, o derece yani ![]()
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Eskişehir
|
Birde , bu web sayfasını kaydederken kaydedileme diye atanlar var.
Onlarda benim bilgisayarımda mı olmuyor yoksa o da yasaklanabilir mi? örn: www.blogger.com |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!