|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Arama motorlarında ilk sıralarda çıkmak
@doganlı, bunu bir de marifet gibi anlatıyorsun ha? bravo... Google'ı gözümüzde büyültme gibi bir olayımız yok ancak kabul edilir bişeydir ki şuanda çoğu sitenin bir numaralı ziyaretçi kaynağı Google. örneğin kendi sitemde, giren kullanıcı sayısının yarısı diğer sitelerden geliyorsa diğer yarısı da Google üzerinden geliyor. bilgiyi ararken başvurulan kaynaklardan biri olan googlela uğraşmak da bu yüzden önemli. her sitenin destekçisi başka siteler olmayabilir. Google'ın özel hayata girmesi konusunda da haklısın, ben de ileride bunun sorunlar yaratabileceğini düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
|
yanlış anlaşılmalara izin vermemek için
qilk mesajdada özellikle bunları ZORUNLULUKLA , GEÇEN YIL yaptığımı söylemiştim zaten mesajı yazarkende övünüyormuş gibi bir anlam çıkmaması için özellikle çalıştım ama genede yazayım ne olur ne olmaz adımız spam cıya çıkmasın şu anda birtele www.doganli.com/yapboz var bunuda kaldırmak açıkcası içimden gelmiyor herkese saygılar Not : Google dan mail adresi toplanması olayınada bir çözüm bulmak üzereyim esaslı bir yol bulursam burada ve takıldığım diğer yerlerde duyuracağım |
|
|
|
#23 (permalink) |
|
|
Selam
Herşeyin başında bu konu da yapılması gereken tüm şeyleri yaptığımız halde inatla bizi geriye iten şeyin ne olduğunu bilmemekte ve size bunu danışmakta kararlıyım. öncelikle sitenin titlebarından tutun ara yüze ve arada sub binlece metatag gömdüm ve tümünü kurallı yaptım.Ayrıca Google a 6 campainde para verip üye oldum.alexa da hitimiz 275.476idi..ana sayfada bütün hemen hemen linkleri alexa üzerinden yolladım. Google da yine ilk sıralarda çıkamıyorum.bunu bırakın sponsorluk için yaptığım kayıtlarda bile sağ tarafta görünmemeye başladım. şimdi öncelikle kurallara uymak isterim ama ben bunu ne kadar searh edersem edeyim gerçekten bu konuda -bak böyle oluyor! diyen yazı yada birine rastlayamadım. sizden önemle ricam hemde cok hemde yalvararak hemde ne olurlu....bana bu konuda birileri yardım edebilir mi? eğer bunu halledemezsem işimden olacağım çünkü.. help!!.............. |
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
goole'in dikkat ettigi bir kac husus;
* Domainin kendisi (örnegin "araba" aramasinda araba.com, arabam.com, kiralikaraba.com vb..) * subdomain olmasi * ../araba/ seklinde bulundugu yer * ?araba=siyah & tip=araba seklindeki degiskenler ancak bulunlarin hespi bulunmasi da yeterli degil , * o alanki offial site olup olmadiginiz (resmi siteler icin "kendimi sansli hissediyorum butonuna" neredeyse %9x garanti veriyordu hatirladigim Google) * sitenin genel hiti * sizin sitenize verilen linkler de baya önemli aslinda hespsinin yaklasik olarak ciktigi tek kapi var " "Icerik " "
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!