Zoque.Forum
»
MSN Search
|
| SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Arama motoru optimizasyonu ile ilgili ipuçları, önerileri; arama motorları ile ilgili sorularınızı bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#13 (permalink) | ||
|
Re: MSN Search
country/region ve language'de türkçe yok cık cık cık..
olmadı. ben biraz "bakın biz daha teknolocik şeyler yapabiliyoruz, Google tırnağımız bile olamaz" havası sezdim ![]() (results ranking) Alıntı:
ama Alıntı:
![]()
vis.cus - köprü öncesi ayıya gerçekçi yaklaşım wp-tr - wordpress türkçe destek ve döküman Mesaj Bounce tarafından 03.02.2005 (22:07) yeniden düzenlendi.. |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
search.MSN.com'da kullanılan font biraz sırıtmış. Bunun dışında aslında özellikleri güzel ama sanırım Google kadar sayfa barındırmıyor veritabaninda. Ben aramalarımda ikisindende faydalamaya çalışıyorum. hatta www.allteweb.com adresinide çok kullanıyorum. Google.com da alamadığım sonuçları alltheweb de aldığım çok oluyor. Sanırım arama motoru fanatikliği yapmamak lazım, benim için önemli olan en iyi sonucu nasıl alabildiği. isminin Google,MSN veya alltheweb olması çok fazla da önemli değil açıkçası.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Rekabet bir yana bırakılırsa hersey ziyaretci icin bir avantaj, iyiki Google var ve iyiki bu kadar buyuk ve basarili..
Eger Google ortaya cikmamis ve bu kadar basarili olmasaydi, kimbilir bill gates bizi nasil avucunda dondurecekti.. Bu yenilikler ile bu kadar kisa surede tanisamayabilirdik. Simdi kendileri baskalari tırım tırım ugrasiyor, ama ati alan usdukari gecti. Google'a ciddi olarak rakip cikarsa, iste asil ozaman rekabet baslar. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
http://search.msn.com.tr/ türkçe beta sürümü ile karşımızda.
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
MSN'de üst sıralara çıkmak gerektiğinden fazla kolay.. bu yüzden ben fazla güvenmiyorum..
ama sanırım yakın zamanda onlar da dmoz alt yapısını kullanacaklar..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!