Zoque.Forum
»
google ın ziyaretçi sayısına etkisi
|
| SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Arama motoru optimizasyonu ile ilgili ipuçları, önerileri; arama motorları ile ilgili sorularınızı bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Re: google ın ziyaretçi sayısına etkisi
Alıntı:
SEO search engine optimization bunlar hakkında bir sürü teknik terimler ve anlatımlar var. geniş bir konu. Tavsiye ederim
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
10 günde 100 hit çok hızlı bence. Biraz yavaşla. Ne yaparak böyle 100 hit aldın bilemeyecem ama...
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
konusu geçmişken yönlendirmelerle ilgili sorum olacak.
sahip olduğum domainleri yayında olan siteme yönlendirmiştim. google kanunlarına göre bu yasak mı? pr 3 ken şu anda 0. Acaba sebebi bu mu ![]() |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bana google anlat ogret bana google'yi
sitem 2 hafta içersinde 20 bin sayfa indexlendi günlük googleden giriş 700 leri buldu bi anda bitti google indexlediği tüm sayfaları sildi ahh google ahh şimdi merakla açılacağı günü bekliyor ve aynı içeriği başka bi domain altından yayınlama yolunu seçiyorum |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Google gerçekten en iyi ziyaret kaynağı. Fakat algoritma çözülme noktasına gelindiğinde Google radikal biçimde algoritmasını değiştirerek içeriği en iyi olanlara mümkün olduğunca üst sıralara taşıyor. Her zaman hedeflenen amaca ulaşılamasada bu değişikliklerin bize iyi şekilde yansıyacağını düşünüyorum. Özellikle son zamanlarda sadece anahtar kelimeler (keyword) döşenmiş fakat içerikle alakası olmayan siteler aramalarda üst sıralara çıkabiliyordu. Bu nedenle Google'dan şikayet etmeye başlamıştım açıkçası. Google bu aralar çok sıkı çalışıyor. Backlink güncellemesi bitmedi. Beklenen PageRank güncellemesi de bu nedenle büyük oranda gerçekleşemedi.
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: edirne
|
ekmek kapısı google üzerinden açılanlarla dolu be şu internet(: google olmasa ziyaretcimi olurmuş. - google ye fazla yönlendirme bence google nin kendine yönlendirenleri de banladığı geçmiş zamanlarda vukuu bulmuştur (:
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Google'ın http://www.google.com/support/webmas...=35769#quality adresinde bildirdiği Kalite Yönergeleri'ne uyan hiçbir sitenin ban yeme olasılığı bulunduğunu sanmıyorum. Şartlar çok ağır olmamakla birlikte uyulması da pek kolay değil. Özellikle orjinal içerik konusu çok çok önemli.
Google, arama motoruna yönelik site yapanı sevmiyor; insanların işine yarayan siteleri seviyor! Ve diyor ki; "Dünya'da arama motoru diye bir kavram olmasaydı, sitende bunu yapar mıydın? Gerçekten yapar mıydın?! Emin misin? Son kararın mı?!" ![]() |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!