Zoque.Forum
»
yeni arama motoru hakia.com
|
| SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Arama motoru optimizasyonu ile ilgili ipuçları, önerileri; arama motorları ile ilgili sorularınızı bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: yeni arama motoru hakia.com
Bizim Türk anlayışımız ırk değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup olmaması ve kendisini Türk milletinden görüp görmemesi ile ilgilidir.
Sitede ve bir çok röportajda, biyografisinde Türk olduğunu söylemesi, Hakia.ccom'da ABD-Türkiye-Rusya-Polonya gibi ülkelerden çalışanların olduğunun belirtilmesi kendini Türk olarak gördüğünün ve bizim de onu Türk olarak görebilmemiz için yeterli bir kaynaktır. Türk olmasının bize faydası nedir? -Bir çok yerde göruyorsundur "Türk olmanın 76 kuralı" gibi saçma sapan konular ya da "Bu milletten bir şey olmaz abi" ya da "Türkler bu işi beceremez..." gibi yazılar. İşte ne kadar çok Türk önemli işler ve güzel işler yaparsa bu tip bizi kültürel ve sosyal olarak içten çökertmeye çalışan işgalci ve hain kafalara karşı Türk halkı da bilincini kazanacaktır. Tantek Çelik'i de örnek vermek gerekirse, artık ne kadar Türk kültürüne bağlı olduğunu bilmiyorum daha çok Amerikalı olarak yaşıyor diye biliyorum fakat sonuç olarak Türk milletinden bir insan ve alanımızda çok önemli, saygın ve örnek alınması gereken bir kişi. Mustafa Kemal Atatürk'ün insanlıkla ilgili söylediği -yani ülkemizi değil dünyayı ve tüm insanlığı kapsayan- sözleri duyunca nasıl övünüyor ya da daha doğrusu gururlanıyorsak bir Türkün de dünyada önemli yerlerde görev yapması o şekilde gururlandırıyor bizi. En azından beni.
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Re: yeni arama motoru hakia.com
Aslen tekstilci olan Murat Vargı adını bir şekilde duymuşsunuzdur. Turkcell'i Turkcell yapan isimdir kendisi aynı zamanda. 2006 yılında adı geçen arama motoruna 5 milyon dolarlık bir yatırım yapmıştır.
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!