»
Gizli Metinler
|
| SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Arama motoru optimizasyonu ile ilgili ipuçları, önerileri; arama motorları ile ilgili sorularınızı bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Trondheim
|
Gizli Metinler
Selamlar, Sitemin anasayfasında site içi arama kullanıyordum şuan yeni bir özellik ekleyerek aynı alanda ziyaretçi isteğine göre hem Google hem site içinde arama yaptırabiliyorum ki şu şekilde; Ayrı formları 2 div içinde saklıyorum ziyaretçinin isteğine göre butona tıklayınca gizli olan div görünüyor diğeri gizleniyor. Aslında tek form içinde de yapabilirdim fakat Google arama motoru olarak Adsense nin verdiği kodları kullandım ve değiştirmekte istemedim. Bu konuyla ilgili merak ettiğimde acaba bu gizli divler robotlar için spam yada fake veri gibi gözükebilir mi? ve kullandığım bu sistem Google Adsense için yasak mıdır? Adsense için problem çözülebilir formu sadece Google için yada site içi arama için kullanabilirim fakat robotlar kısmı daha önemli benim için çünkü sitenin bir çok yerinde bu tarz gizli divlerle ziyaretçinin isteiğine göre veri gösterimi yapıyorum. Bu konuda fikirleriniz nelerdir acaba? Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Gizli Metinler
gizli metin gerek Google Adsense icin gerekse Google arama motoru icin, sitenin her 2 sistemden banlamasina sebeb olabilir.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
kesinlikle katılıyorum durum her iki sistemden de banlanma sebebidir.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Trondheim
|
|
|
|
|