|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: seo Server
Daha önceden açılmış bir konuda SEO optimasyon yollarını anlatan dökuman mevcut.
http://forum.zoque.net/seo-arama-mot...etsiz-e-kitap/
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: izmir
|
Alıntı:
Mesela diyelim domain adı www.xxx.com bu domainin altında ben ali'in hayatını anlatıcam. PHP de yapılmış olan sitemden ali'nin hayatını anlatan yazımı yazıyorum. Yazıp admin panelinden attıktan sonra bu söylediğim sistem onu hemen www.xxx.com/1id.php yerine www.xxx.com/alinin_hayati.html yapıyor. Daha öncede sormuştum HTML sitenin avantajlarını onu araştırırken bunu buldum. Duyduklarım bunlar varmı böle bir sistem ? |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
var elbette ve bu forumda bugünlerde 3-4 konu açıldı bunun üzerine. friendly url gibi aratırsan bulabilirsin. Google a da apache url rewrite / mod_rewrite diye yazarsan bulabilirsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Daha önce bu konuyu bi'yerde bahsetmiştim. Tekrar yinelemek gerekirse;
- Bize lazım olan öncelikle bir programlama dili (ASP.Net, ASP veya PHP) - Haber verisi girilir - Haber verisine ait bilgiler alınır, örneğin ASP'deki FSO nesnesi ile txt dosyası olusturulur ve içine yazılır. (HTML olarak) - Yine FSO yardımıyla txt adı HTML olarak değiştirilir, böylece HTML dosyamız hazırlanmış olur - Veritabanımıza sayfa adı ve haber başlığı vb veriler girilir. Haber başlığına tıklandığında sayfa adında belirttiğimiz sayfaya yönlendirme yapılır. İkinci bir yöntem ise HTML dosyalarını IIS'den ASP gibi çalışmasını sağlayabilirsin. sayfa.HTML'de ASP gibi çalışır. Ben bu yöntemi önermiyorum pek sağlıklı olmuyor. Dediğim 1. yöntem için web programlama bilmeniz gerekiyor. Umarım aydınlatıcı olmuştur, kolay gelsin.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
oy
pek pratik olmamış bu.
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
Evet ama en iyisi bileşen bknz: url rewrite bileşen yoksa,404 ideal olmalı.. FSO izni beni güvenlik olarak her zaman tedirgin eder. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!