|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara - Adana
|
DMOZ Hayata mı Döndü?
Merhabalar, Uzun süredir DMOZ'da pek bir hareket yoktu. Editör alımları açılmaya başlayınca bir hareket geldi sanırım. Benim blogum da ne zaman kaydettiğimi pek hatırlamasam da, bugün ilk StatCounter'dan fark ettiğim üzere artık DMOZ'da. Umarım İngilizce sitelerim de bir gün DMOZ da yer alır. Ve asıl umarım DMOZ'daki hareketlilik artarak devam eder.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: DMOZ Hayata mı Döndü?
DMOZ yalan oldu gibi geliyor bana artik ? Kim DMOZ a bakiyor ki?
Sadece Page Ranking acisindan sitelerin oraya kaydolmasi iyi onun harici DMOZ dan kac kisi gelir bilmiyorum.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bu başlığı görünce;
Lastik ve Jant kategorisine 6. kez kayıt ediyorum bir siteyi.. dmoz editörlerine selam, kuralla uygun bir site neden kaydedilmez... Edit: Kayıt edemiyorum hata veriyor ...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Dmoz'a kayıt olan bir kaç tane sitem var. Ama kendilerinden gelen olduğunu daha istatistiklerde görmedim. Ayrıca bu siteleri de Google, bizim taglerimizde yer alan şekli ile değil de, Dmoz'un uygun gördüğü şekilde indexliyor...
Page Ranking'den başka bir faydasını göremiyoruz sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
editörler hiç de aktif değil tamam böle ince eleyip sık dokumaları gerekir ama hiç bir şey yapmadan beklemek de çok saçma
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ben neredeyse Dmoz'un ne olduğunu unutmak üzereydim. Şimdi burada adı geçince bi bakayım dedim de uzun bir süre sonra ilk defa öyle ziyaret ettim.
Bence orayı o kadar da önemsemeyin.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!