Zoque.Forum
»
Sitemap hakkında
|
| SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Arama motoru optimizasyonu ile ilgili ipuçları, önerileri; arama motorları ile ilgili sorularınızı bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Sitemap hakkında
Merhaba arkadaşlar. Ben tam 24 saat önce googleye sitemapi tanıttım. bundan 4 saat sonra 11.000 linkimi download etti ve bikaç tag hatları verdi hepsini düzelttim yaklaşık 1 saat önce bütün hatalar gitti ama sadece şu .XML formatlı olmamasından dolayı bi hata veriyor bunun bi sakıncası olur mu?
Verdiği hata: We've detected that your Sitemap file begins with whitespace. We've accepted the file, but you may want to remove the whitespace so that the file adheres to the XML standard. Sitemap adresim: http://www.videonos.com/sitemap.html |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Sitemap hakkında
Aldığın hata mesajında da belirtildiği gibi Google Sitemaps dosyayı kabul etmiş.Sadece formatlara uysun diye XML'e çevir diyo.Seçim senin, sistem böylede çalışacaktır.
Bu arada XML dosyasını oluştururken mypagerank.net'ten yararlanabilirsin.Sitenin adresi ile bir kaç bilgiyi girmen yetiyor.Kısa sürede XML dosyan otomatik olarak oluşturuluyor.Sana sadece yüklemek kalıyor. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Sonuçta sana tavsiye ettiğim yer otomatik olarak yapıyor.Daha az uğraşırsın.Daha az yorulursun.Siten genişledikçe dosyayı yeniden istersin.
Hem fazladan daha bir sürü servis de sunuyor.Çok yararlı bir site. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
http://www.xml-sitemaps.com/ isimli sitede websiteniz için ücretsiz olarak sitemap hazırlamanıza olanak veriyor. site içeriğinizi bir kod aracılığıyla dinamik olarak dökemiyorsanız denemenizi öneririm.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!