Zoque.Forum
»
Aranan kelimleri kaydetmek
|
| SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Arama motoru optimizasyonu ile ilgili ipuçları, önerileri; arama motorları ile ilgili sorularınızı bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Aranan kelimleri kaydetmek
Merhabalar. video sitemde aranan kelimlerin kayıtlarını tutuyor ve aranan.HTML diye bi sayfada gösteriyorum. Daha önce bütün kayıtları tek sayfada gösteriyodum. 70.000 kayıtlı kelime olunca sanırım Google buna kızar dedim ve sayfalama yaptım. Bazı arkadaşlar biraz daha durursa Google seni banlar diyo. Ama bu kayıtlar farklı farklı içerikli sayfalara çıkıyo yani arama sayfasına yönlendiriliyo. Fikirlerinizi alabilir miyim
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Re: Aranan kelimleri kaydetmek
Bildiğim kadarıyla Google bir sayfadaki tüm linkleri indexlemiyor belli bir sayıdan sonrasını pas geçiyor.Bir kaç yüz linkin olduğu sayfama yeni bir kaç yüz link eklediğimde bunlar indexlenmedi eskileri kaldırınca yeniler indexlenmiş oldu.Burada önemli olan işe yarar linkleri indexletip geri dönüşümü sağlam yapmak olmalı.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Buradaki amacin Google u kekleyip indeksleri yuklseltmezse evet genelde Google buna kiziyor, yok eger amac kullanicilar bunlari kullansin ise cozumu cok basit. Nofollow ve robots.txt den ilgili hedef linklere izin vermemek.
Google bunu pek sevmiyor ama genelde pek tepkide vermiyor onu da belirtmek lazim, ama 70000 gibi bir rakami spam olarak algilayabilir cezalandirabilir. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: edirne
|
rakam 70000 ise Google senin sitenin önce kalitesine bakar (: rank vs. o bilir zaten kalitesini sitenin ona göre spam muamelesi yapar. Ama bana soracak olursan 70000 çok fazla fikrimce ayarlamaları tam yapabilsen bile %70 spam yeme riskin var uyarayım..
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!