Zoque.Forum
»
Google'da Kısa Süreden Sıralanmak
|
| SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Arama motoru optimizasyonu ile ilgili ipuçları, önerileri; arama motorları ile ilgili sorularınızı bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Google'da Kısa Süreden Sıralanmak
Aslında wp ekstra birşey yapıyor. Her mesaj yazdığınızda arama motorlarını pingliyor. Daha fazla pinglemek istediğiniz site varsa, admin panelinizden ekleyebiliyorsunuz.
Artık Google siteleri hemen tanıdığı için açıkçası addurl ye gerek yok diyebilirim. Ama eklemeyin diyemem, yine de siz bilirsiniz yani. Wp ile sitemap eklentisi kurarsanız baya rahat edersiniz. Tabi tek başına wp sizi birinci sıraya taşımaz Orjinal içerik lazım tabi ki.
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: ordu
|
Bence sitemap özellikle webmaster tool dan eklenen sitemap çok işe yarıyor. Örnek vereyim siteyi açtım ve bir hazır portal kurdum PHP ile site ilk gün indexlendi. Tabi kullanmadım denemek için kurdum portal ı 1 ay kaldı. sonra sitenin gerçek formatını attım bir kaç gün geçti Google bot gelmedi. Sonra sitemap ekledim ve ertesi gün indexlendiğini gördüm. Belkide tesadüftü ... ( yanlış birşey vurguladımsa belirtiniz lütfen ) Ayrıca Google kendi araçlarından yararlanan sitelere daha ılımlı ve şevkatli bakıyor kanımca.
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı: