»
pr güncellemelerinden sonra google ye ne oldu ?
|
| SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Arama motoru optimizasyonu ile ilgili ipuçları, önerileri; arama motorları ile ilgili sorularınızı bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
pr güncellemelerinden sonra google ye ne oldu ?
arkadaşlar Page Ranking güncellemelerinden sonra bir çok (ciddi anlamda çok ) stenin hitleri aşağılara çeklidi. benim de blogumun hitleri bir önceki gün tavan yapmasına rağmen ve Page Ranking değerimin artmasına rağmen sonraki gün hitler 1000 civarı aşağı indi ve bu neredeyse 1 haftadır böyle. Bir çok yerde araştırdım soruşturdum herkesin başına gelen şey aynı. nedeni ise Google nin yeni algoritmalar deiyor olması dendi, googl Page Ranking güncellemeleri sonrası dalgalanma dendi, ve buna benzer şeyler ama hala bir düzelme olmadı . sizce bunun nedeni nedir ? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: pr güncellemelerinden sonra google ye ne oldu ?
sorun belkide googleden kaynaklanıyor olabilir ama şuda var.
Gün geçtikçe ülkemizde benzeri siteler artıyor birde araya RSS botlar girince içeriklerimiz çalınıyor vs vb. olaylar oluyor sonra millet forumlarda db 'sini satıyor 5 kişiye, heryer ücretsiz site dağıtıyor sizce hitlerin azalması normal değil mi ? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
durduk yerde 6 domain'e Page Ranking 3 verdi Google, fakat sitelerde "daha açılmamıştır" yazısı yazıyor kocaman ve açık bir siteye link var...
o açık sitenin'de Page Ranking'ı yok :]] çok kafa yormaya gelmiyor Google'ın algoritmalarına... bi bakıyorsun şeker veriyor, bi bakıyorsun yerden yere vuruyor :]]
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Page Ranking düşerse, siteniz Google arama sonuçlarında daha aşağılarda yer alacaktır. bu da hitlerin sizden yukarıda olan sitelere yönelmesiyle sonuçlanır. arama yaparken herkes daha kolay bulunan, ilk sıralardaki sonuçlara yönelecektir.ben de arama yaptığımda genelde ilk 3 sayfadan ileriye gitmiyorum...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Page Ranking ile arama sonuclarinin biribiri ile cok fazla orantili oldugunu sanmiyorum. Bana aitiki farkli sitede, birinin Page Ranking degeri yükselirken, belli anahtar sözcüklerde gerilemesi, digerinin Page Ranking degeri düserken arama sonuclarinda ilk sayfalada görünmesi söz konusu.
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
aynı dert bende de var Page Ranking +2 oldu sevinmiştim ama bu sevinç 1 gece sürdü sadece, bazı kelimelerde sayfalarım 1. sayfada çıkıyordu ama şu anda 7-8'e kadar düştü, hatta bazı sayfalarım hiç çıkmıyor. nedenini ise bende çözebilmiş değilim ama aklıma en yatkın geleni yeni algoritma teorisi
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Konuyu açalı çok oldu zaten sorun da kendliğinden düzeldi ...
buran anlaşılıyor ki bu dalgalanmaydı. konuda gecen Page Ranking ve sıralama ile alakalı şunu söyleyebilirim , Google Page Ranking değeri sırlamada aşırı bir etki yapıyor. ama sıralamada ilk etken eklenen içeriğin ilk olarak eklenmesi ; örneğin ben Page Ranking 4 olduğum halde bir yzıyı Page Ranking 5 blogdan önce eklersem benim yazım daha önde çıkar ama burda da şöyle bir durum var ki bu çıkış belli bir süre devam eder (en fazla 1 hafta) sonra Page Ranking olan blo benden önce çıkmaya başlar . benden bu kadar ... hitler de yerine geldi dalgalanma bitti ve yeni güncellemeyi beklemeye çekiliyoruz ... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|