Zoque.Forum
»
Bölüm kurallari
|
| Sergi (Arşiv) Bu bölüm daha fazla aktif degildir. Calismalariniza yer vermek icin lütfen http://galeri.zoque.net/browseimages.php?c=9 adresini kullaniniz. |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Bölüm kurallari
Bundan böyle grafik calismalarinizi bu bölüm icinde yer vererek, diger kullanicilarin görüslerini alabilirsiniz. Fakat yeni bölümle beraber uyulmasini istedigimiz yeni bölüm kurallarimiz da var. Artik daha fazla "Bos vaktim oldu. Ehue, birseyler cizdim Photoshop'da, ehem.. bakarmisiniz arkadaslar!" ya da "Ben emegimi rasgele herkese gondermem" seklinde mesajlarla karsilasmak istemiyoruz.
Gönderilecek konularda, yaptiginiz grafiklerde kullandiginiz yöntem, teknik, programlar (ps haric) vb. iceren bir aciklama yazisi bekliyoruz. Isteyenler calismalarina .gif/jpg formati haricinde .PSD dosyalarini da ekleyebilirler. ( Foruma nasil imaj/dosya ekleyebilirim? ) Bu formata uymayan konular haber verilmeksizin kapatilabilir/silinebilir. forum amacinin yardimlasmak, haberlesmek, kendi bildiklerini diger katilimcilarla paylasmak oldugunu, gönderilecek konularda da bu noktalarin gözden kacmamasini istedigimizi yeniden belirtmek istiyoruz. Tesekkürler
|
Zoque'a hoşgeldiniz!