»
acemiden serbest çalışma
|
| Sergi (Arşiv) Bu bölüm daha fazla aktif degildir. Calismalariniza yer vermek icin lütfen http://galeri.zoque.net/browseimages.php?c=9 adresini kullaniniz. |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
acemiden serbest çalışma
grafikerlik konusunda herhangi bir bilgim yok ama canım sıkıldıkça bişeyler yapmaya çalışırım. bu resimde Photoshop ı kurcalarken bir arka plan elde etmemle başladı. daha sonra kendi çektiğim fotoğrafları işleyerek resme yerleştirdim. bilmem güzel olmuşmu? |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: acemiden serbest çalışma
olmamış, ama yorum istiyor musun neden güzel olmadığı hakkında onu bilemediğimden pek de bir şey söyşleyemeyeceğim açıkçası.
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
olmus ya da olmamıs demeyecegim..
ozellikle bir program ogrenirken deneysel calısmalar yapmak ve ufkunu geliştirmek adına yapılmış bir uğraşı...en azından programda neyin ne yapabileceğini öğrenmiş oldun... fakaaat.. grafiğin özü bir mesaj aktarımıdır, sen eğer bunu bir grafik sanat ürünü olaak görüyorsan "ben anlamam ama birseyler yaptım bir bakın benden tasarımcı olur mu" tarzı bir soru yerine.."işte buradaki parmaklar ölümün üzerimize koyduğu kafesin ruhumdaki dalgalanmalarını yansıtmaktadır" diyebilmen gerekir... (mesela) yoksa sadece boşa sallamış olursun ki, bunun ne sana ne de bizlere bir faydası var... aynı şey sadece boş tuvale beyaz boya fırlatıp bunu sergileyen sanatçı içinde geçerlidir.çünkü sanatta sanat ürününün kendisi değil ne anlatmak istediği tartışma konusudur... iyi çalışmalar dilerim sevgiler
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Mavi Şeytan,
seni tanıyoruz izin ver arkadaşta tanısın. Bu kadar yazı yazacığna gönder bitane... :P incelesin öğrensin.. değil mi ?
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
öncelikle yorumlar için teşekkürler.
ben zaten "benden tasarımcı olur mu" sorusunun cevabını aramıyorum. tasarımcı olmak gibi bir amacımda yok. bu resmi buraya koymamdaki amaç teknik açıdan göze hoş gelip gelmediği. bu bir sanat ürünü olsaydı bile -ki değildir- ben burda şunu anlatmak istedim demenin çok saçma olacağını düşünüyorum.anlatmak istediğimi anlatabilmek için resim yolunu seçmişim zaten. bide altına dip not olarak anafikir budur demek başarısızlığın göstergesidir. buraya gönderilen diğer ürünleri incelediğimde teknik açıdan yetersiz olduğumu farkettim zaten. yinede gönderip yorumlarınızı almak istedim. bu işi hobi olarak yürüttüğüm için alınma durumuda söz konusu değil. tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim. |
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!