|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Dergi Çalışması
Adobe indesign 3.0 CS CE & Photoshop 7.0 kullanarak bir dergi tasarımı çıkardım ortaya, içime sinmeyen birşeyler olduğu için ayrıntılı yorumlarınızı, önerilerinizi eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler... |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Dergi Çalışması
Biraz inceledim sadece o dergiyi eline alıp inceleyecek vatandaş gözüyle bakarsam.
Söyleyebileceğim tek şey; - Her 4"lükte (herneyse) başlangıç harfinin süslü olması güzel ama biraz daha yukarda yani hangi satıra ait olduğunu belli etmek amacı ile biraz daha düzenlenebilir.(yapılabiliyorsa) Ben biraz zorlandım ne bu gibilerinden.. Gerisi çok güzel olmuş, renk seçimi felan, uyumu.. o yeşiller ayrı bi hava katmış.. Eline sağlık.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
PDF'e aktarırken uygulanan sıkıştırmadan kaynaklanıyor resimlerdeki bozukluk sanırım, evet tekdüzelik var söyleyince farkettim. Daha güzel tema seçilebilir ama görünüşte bu da şık duruyor aslında
) Hem PDF hem baskı versiyonu olacak. Baskı almak için kesme alanı ne kadar bırakacağız?Teşekkürler... |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
benim oldukça hoşuma gitti.
fakat ilk harfler biraz ikinci harfin üstüne taşmışımsı gibi geldi bana.
|
|
#9 (permalink) |
|
ben mor rengi begenemedim - yanlis anlama, tamamen kisisel birsey
bas harfler disinda pek bir problem goremedim - simdi gordum sanirim bir tane, umm, su "yaprak" veya "yapraklar" isimli siirin oldugu sayfadaki yapraklarin birbirinin ustune bindikleri yerde bozukluklar olusmus, nasil desem, daha koyulasmis, yapraklarin hepsini ayni layer icinde cogaltip sonra direk layer'in opacity'sini dusurursen bu problemden kurtulabilirsin |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!