|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Gerçekten çok güzel çalışmalar malina. Eline , ruhuna sağlık İyi çalışmalar
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Corbaya tuz..
Resim :
http://www.lostpixels.com/images/rab.jpg Teknikler ; Once anatomi resimleri aldım (5 tane ) Sonra robot resimlerini aldım (7 tane) Sonra bir kelebek resimlerini aldım (3 tane) Bir kadın resmi ekledim. Sonra sırayla her resmi en az 4 kere kopyaladım, bazı yerlerini sildim, layer effectleri ile ust uste yerlestirdim. Sonra kompozisyonun anafikri olan, makine ve insan teması için resmi siyah ve beyaz olarak ikiye ayırdım. Ortaya kız resmini koydum ki geçiş yapsın.Ikısıne de ait değil ama parcası seklinde. Sonra kelebek kanatlarını yarı gorunur hale getirip sol tarafa yaydım, ve latince siyahbeyaz insan vucudu resminin arkasına yerlestirdim ki insan kanatlı gibi gorunsun. Sonra ortaya daha yesile yakın bir ton attım.Renk kaymasını saglamak icin... Bu sırada sag tarafada robot resimlerini yerlestirdim ve o kısmın daha karanlık olmasını sagladım, Ayrıca her iki tarafa da gozle farkedilmese de derinlik saglasın diye daha once cektigim bir perspektif bina resmini yerlestirdim. Resimleri overlay ve soft light layer effectleri ile daha birbirine yaklastırdım(renk ve ton) Birazcık hue,saturation, Birazcık erase ve brush... VE ta taaa... ![]() Toplam sure ? Consept icin 5 gun . Yapım ıcın 8 saat. |
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yapmış olduğunuz çalışmaları konu başlığı açıp gösterseniz daha çok yorum alırsınız. Böylelikle çalışmalarınızda daha başaralı olmak
için bir yol kat etmiş olursunuz... Bu sadece kişisel bi fikir ----------------------------------------------------------------------------- Kat : Basketbol da bir terim. Pas almadan önce içe yada dışa doğru potaya yönelmek için yapılan bir haraket...
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Garcekten cok hos bir calisma olmus.
KArisim cok güzel olmus. Tebrikler...
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: çorlu
|
yaa ben bu çalışmaları 2 sene önce falan görmüştüm..neyse..
beni bu konu da dürten de ilk web dersleri.com olmuştur..bugüne kadar fırsatım olmadı teşekkürler webdersleri...& malina... eywallah yaniii... |
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!