Zoque.Forum
»
Revolutions - The End... filmle ilgili detaylar bulunduğundan izlemeyenler okumasın!
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
****İzlemeyenler Okumasın
bence matrix 1 kadar etkileyci olmasa da yine de doyurucu bir film. ben ilk gün ilk gösterimlerden birine gittim. filmden çıkınca biraz biraz hayal kırıklığına uğramış gibi hissediyordum kendimi. ancak daha sonra düşününce ancak bu kadar toparlanabilir diye düşünüyorum. hele, kahin'in ölümü sebebiyle senaryonun toparlanması bence oldukça güzel. efektler mükemmel. hele ajan smith ile dovüş sahnesi 3. filmin bütçesinin 2/3'ünü oluşturmuş diye dudum. ayrıca makina dünyasındaki küçük ayrıntılar dikkat çekiciydi. ancak yine mantık hataları mevcut. bir sürü sıralayabilirim ama daha sonra...
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Offff uzun bir cevap yazdım ama maalesef "Şifremi hatırla" seçeneğini işaretlemediğimden (İnternet kafeden giriyorum şu sıralar) "Submit reply" dediğimde forum beni hatırlamadı ve mesaj uçtu. Neyse bir ara vakit bulursam uzun mesajı yeniden yazmaya çalışacağım. İlk defa uzun bir mesaj yazdıktan sonra göndermeden yedeğini almadım. Bu da Anahtarcı'nın serbest bırakılmaması üzerine Morpheus'un dediği "Biz yapılması gerekeni yaptık, başka türlü olamazdı." sözü gibi oldu neyse. Mesajı tekrar yazmaya çalışacağım.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Neo bence program falan da olmadı. Normal bir insan olarak(kör olduğunu saymazsak) hayatına devam edecek, tabii makinalar pislik yapıp Neo'yu gerçek dünyada öldürmezse.
Nerden anladım?? Ben bunu en son sahnede kahinle mimarın konuşmalarından anladım. Dikkat ettiyseniz kahin mimara "Diğer nsanları da serbest bırakacak mısın?" diye soruyor. Eğer Neo öldüyse diğer bütün insanlar da öldü. Çünkü Smith bütün insanları kendine çevirmişti. Ölen insanlar nasıl serbest bırakılacaklar?? Ayrıca ufak bir kız vardı. O da kahine "Neo'yu tekrar görecek miyim?" diye soruyor, ardından kahin "Sanırım..." diyor. Bu da bence Neo'nun ölmediğini gösterir. Gerçi Trinity öldükten sonra Neo'nunkine yaşamak denmez ama neyse artık... ![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
|
****İzlemeyenler Okumasın
Alıntı:
mimar'ın bahsettiği serbest bırakma matrix içerisindeki insanların gerçek dünyaya [=çıkması mı desem, uyanması mı desem, herneyse]... haksız mıyım???
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
İzlemeyen okumasın**********
Film beni çok üzdü. Yalnızca ölümler değil. Ciddi anlamda sarsıldım. 2 gündür sürekli düşünüyorum. İnsan olarak hesaplarımızın küçüklüğünü ve makineler karşısındaki acizliğimizi ve ölümü. Bu film beni yüreğimden etkiledi. Gerçekten kalbimi sızlattı. Özellikle makinelerin ağzından dökülen hakaretlerin doğruluğu can yakıcıydı. Ajan Smith'in sonu ise bana göre Norton Antivirüs paketinin yaptığına benziyordu. Neo ele geçtiğinde Ajan Smith onun makinelerin ana sistemine fiziki olarak bağlı olduğu farketmemişti. Neo ya bulaşınca dışardan Neo'nun vücuduna/beynine ve Smith'in clonlarına giriş için bir port noktası oluştu. Sistem süresi biten tüm programlara verdiği Terminate kodunu verdi ve reload ile yenilendi. Render hızı çok etkileyici idi. Bu arada insan tarlalarından giden 3 hat (+) (-) ve nötr hatmı? veya 3.hat data hattımı?
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
yüksek gerilim hatlarına bakarsan 3 hattır, yani 3 faz...
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Soru: Gökyüzünden sürekli bedava yıldım düşen, bulutların hemen üstünde güneşin parladığı bir dünyada, siz enerjisiz kalıpta 2 tane çıplak insandan enerji üretmeye çalışır mısınız? Bir de onları besleyerek. Yoksa ihtiyaç duyduğunuz şey onların beyinsel işlemci gücü müdür? Matrix reload edebilmek için insanların yarısını öteki yarısının beynini yedeklemek için backup ünitesi olarak mı kullanıyor? Eğer öyle değilse nereden reload ediyor. ? BIOS tan mı? Makinelerin yapay zekası seçimleri hesaplarken robot beyinleri kullanmıyor herhalde.
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() Bu arada yedekleme işlemi için zip filan kullanıyor olamazlar mı? ![]()
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Alıntı:
+ Sinamalara girmeden 1 gün önce CNN Türk o filmin çekim sahneleri gösterdi.. |
||
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
|
ek$i Sozluk 'ten bir alinti. Herseyi acikliyor.
-------------------------------------- the matrix doğum kadar şaşırtıcı the matrix reloaded yaşam kadar karışık the matrix revolutions ölüm kadar basit. (loser, 06.11.2003 02:34 ~ 03:22) ------------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| okumasin , izlemeyenler , bulundugundan , detaylar , ilgili , filmle , end , revolutions |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image |