»
Revolutions - The End... filmle ilgili detaylar bulunduğundan izlemeyenler okumasın!
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Revolutions - The End...
Matrix serisinin son filminin gösterime girmesine 4 saat kala paylaşmak istediğim bir yazıyı okumayı yeni bitirdim.. İlgilenen herkesin ALTYAZI dergisinin bu ayki(Kasım) sayısında yeralan Matrix Devrimleri adlı yazıyı okumasını tavsiye ederim, film ve Simulasyon teorisi hakkında oldukça doyurucu ve açıklayıcı bir yazı, soft halini bulabilirsem buraya koyacağım... Yazıdan bir alıntı - İştah açıcı niyetine Alıntı:
Ben de yarın(Perşembe) 21:20 seansında bataryayı dolduracağım...
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Valla herşeyin ilki güzel olur derler.. MatriX' in ilki gibi beklemiyorduk zaten.. Ama yine de çok hoştu.. Beklenenin ötesinde sahneler çok hızlı geçti.. Tüm bölümleri toparlamaya çalışırken film bitmiş oldu..
Ama Trinity & Neo aşkı gerçekten muhteşem.. Gerçi 2. filmde bunun daha net görüyorduk ama Trinity'nin birkaç sözü varki muhteşemdi.. Sonu ise daha farklı bitebilirdi.. Neo öldü.. Trinity öldü.. Başka Neo'lara yol açıldı.. Herşeyiyle güzeldi.. İzleyin ![]() http://www.evrenkent.gen.tr/film_afisleri/matrix.html |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Daha seyretmeyenleri düşünürek film hakkında açıklayıcı yazı yazmayın bence. en azından 1-2 hafta.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Hatta @evrenkent dostumuz bir nezaket örneği yapıp mesajını düzeltip , filmin bir cümleyle anlatılamayacak finalini gizleyerek henüz izlememiş olanlar için olayı tekrar süpriz hale getirebilir.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Sonunun yazılmış olması bir şey değiştirmiyor uzaytek
bugün bütün gazeteler manşetten vereceklermiş nerdeyse filmin sonunu...Sonunu anlatmayı bırakın detay bile vermişler işte önce x kişisi filmin şu dakikasında şöyle ölüyor sonra y ve z kişileride şu kadar dakika tepinip böyle ölüyor diye. Ben gazete sahibi olsam ertesi gün screener divxini dagitirdim promosyon tam olurdu eh bende gideyim sevgili yönetmen kardeşlerin cebini doldurayım o vakit.. Kalın sağlıcakla...
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
**** İzlemeyenler okumasın.
Hayır kalple ilgisi yok. Digitize bir dünyaya (CENNET gibi bir altın ışıklar demetini hatırlayın / son sahneler) geçti. Çok büyük bir ihtimalle denklemin kalıcı bir dengeleyici sabiti oldu. Örneğin Pi sayısı gibi sonsuza kadar gidip sonsuz dengesizlik yaratan ancak yine de somut bir şekilde ifade edilebilen. Uzun lafın kısası Neo artık Oracle, Mimar veya diğer tüm soyutu ifade eden somut varlıklar gibi bir program oldu.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
****İzlemeyenler Okumasın devam,
En açık şekilde, virüs olan Agent Smith'i nötralize etmek - yoketmek - dengelemek (hepsi uyuyor bence) Neo'nun göreviydi... O da bunu yaptı. Yaşayıp yaşamadığını tartışmak pek anlamlı değil çünkü pek çok kapı açık bırakıldı. Ve çokta keyifli oldu.. Bu arada mimar'ın "Ben insan değilim!" lafı süperdi... Bütün olayın özeti gibiydi.. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
ben nedense sevmedim bu filmi..
hatta sinemadan ciktigimda beklentilerimin hic biri karsilanmamis hissettim.. oysa buyuk umutlarla gitmistim.. serinin en en kotu filmi diyebilirim..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
okumasin , izlemeyenler , bulundugundan , detaylar , ilgili , filmle , end , revolutions |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!