»
Kısa Film Kursu
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Kısa Film Kursu
BİLGİ EĞİTİM - KISA FİLM ATÖLYESİ
Süre: 10 Hafta / 50 Saat Çarşamba 19:30 - 22:00 ve Cumartesi 14:30 - 17:00 Tanıtım Atölyeleri: 4 Ekim 2003 /10 Ocak 2004 /10 Nisan 2004 Saat 14:00 - 15:00 Başlangıç Tarihleri: 8 Ekim 2003 / 14 Ocak 2004 / 14 Nisan 2004 Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi (Dolapdere) Eğitmen: AHMET SÖNMEZ Toplam Ücret: 550.000.000 TL Atölyede, sinemanın en heyecanlı ve en özgür yapımı olan kısa film; başlı başına bir tür, bir akım ve bir yaklaşım olarak ele alınmaktadır. Amaç, sinemanın temeli olan "kısa film" için kısa film çekmek. Bu atölyede katılımcı, kısa film teorisine girişin yanısıra zihnindeki projeyi filme dönüştürmenin hem teknik hem kuramsal “incelikler” ile tanışacak ve çalışacaktır. program Kısa film filmin kısası mı ? Kısa filmci: "Komple" sinemacı Anlatım dili ve auteur'lük üzerine Hikaye anlatmak Senaryo ya da "film metni" Çekim senaryosu ve storyboard hazırlanması Kısa filmde oyuncu yönetimi Kısa filmde oyuncular tarafından yönetilmek Çekim: Kamera, ışık ve teknik detaylar Filmin yeniden yapıldığı yer; montaj Adobe'un muhteşem biraderleri ile tanışma: Premiere ve After Effects Filmin bir kere daha yeniden yapıldığı yer; müziklendirme ve ses efektleri NOT: Atölye katılımcıları, bireysel projelerin tasarlanmasının dışında grup halinde kısa film de çekecektir. Ayrıca bu atölye dahilinde video kamera kullanımı ve non lineer (bilgisayarda) montaj konusunda temel giriş bilgilerini uygulamalı olarak öğrenebileceklerdir. kaynak. http://www.bilgi-egitim.com |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ben kurstan çok film çekimi ile ilgili -amatör çapta- siteler arıyorum. bu ara pek zamanım yok ama eğer bildiğiniz site, link, makale vs. varsa öğrenmekten mutluluk duyarım.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
weBBiLLO arkadaşımın dediği gibi bilgi üniv. in bu tip atölye kursları mevcut
geçenlerde bilgi üniv. deydim kısa film kursu hakkında bilgi almıştım gerçekten eğitimi çok iyi tavsiye ediyorlar.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!