Zoque.Forum
»
En ‘ürpertici’ film sahneleri!!!
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: En ‘ürpertici’ film sahneleri!!!
Das Experiment benim sinirlerimi yeterince bozmuştu. Aslında "ürkütücü" bir sahnesi olmadığından buraya yazmak istemedim ama yazmadan geçemiyorum. Kötü adama o kadar sinir olmuştumki, filmin sonunda karşımda olsaydı tekme tokat girişebilirdim
![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
|
Eskiden TRT de twilight zone vardı. Orda bişey izlemiştim , adını bilmem mümkün değil ama sahneyi anlatiyim belki izleyen vardır... Bir adam kadının tekini çıldırtıp mirasına konmak istiyor... kadını bayıltıp bir tabuta koyuyor... kadın zayıf bişey yani o tabuttan çıkması imkansız.... tabutu mutfaga koyuyor kadın uyanınca ağlamaya başlıyor sonra ağlaması gülmeye dönüşüyor -ki ürpertici olan da buydu sanırım tabutun üst kısmına vurarak kırıyor elleri kanlar içinde kalıyor ...adam mutfağa geldiğinde tabutu o halde kırık ve kanlı görüyor kadında ortalıkta yok, çalan müzik filan insanı çok ürpertiyordu...
Alıntı:
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Halka 2 (fagmanını izlediğim kadarıyla) 'dki adamın çarpılma sahnesi (ağzının yamulması) akılda kalıcı,
birde "Dönüş yok"taki adamın kafasının yangın söndürme tüpüyle dağılması beni etkilemişti. ve tabi american history x - kaldırım sahnesi birde arkadaşlar bu askere "Constantine" i bulup yollayabilen olursa sevinirim,ağabeyime ulaşamıyorum bu aralar. Film çıktımı onuda bilmiyorumya. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Lanetli Tepedeki kamera sahnesinindeki kizin yerine kendimi koydum galiba ben olsaydim onu goren suan Ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde yatiyor olurdum.
![]()
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Sana kesinlikle katılıyorum. O sahneden bu kadar çok etkilenen sadece kendimi biliyordum. American History X de o sahne ilk yarının da son anıydı. 10 dk arada kendime gelemedim. Hatta gösyasımı tutamadiğim tek film diyebilirim. Irkçı Derek'in zenci çocuğun kafasını dayaması + ardından gelen eylemin sesinide hiç unutamam... not: korku filmlerinden hiç etkilenmedim. Belki de sorulan ürküten korku film sahneleriydi. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!