Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kültür ve Sanat » Sinema » En ‘ürpertici’ film sahneleri!!!

Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 13.08.2004   #11 (permalink)
hayalet

hayalet's Avatar

Yer: İstanbul
Re: En ‘ürpertici’ film sahneleri!!!

Das Experiment benim sinirlerimi yeterince bozmuştu. Aslında "ürkütücü" bir sahnesi olmadığından buraya yazmak istemedim ama yazmadan geçemiyorum. Kötü adama o kadar sinir olmuştumki, filmin sonunda karşımda olsaydı tekme tokat girişebilirdim
hayalet şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 13.08.2004   #12 (permalink)
chopsuey

chopsuey's Avatar

Eskiden TRT de twilight zone vardı. Orda bişey izlemiştim , adını bilmem mümkün değil ama sahneyi anlatiyim belki izleyen vardır... Bir adam kadının tekini çıldırtıp mirasına konmak istiyor... kadını bayıltıp bir tabuta koyuyor... kadın zayıf bişey yani o tabuttan çıkması imkansız.... tabutu mutfaga koyuyor kadın uyanınca ağlamaya başlıyor sonra ağlaması gülmeye dönüşüyor -ki ürpertici olan da buydu sanırım tabutun üst kısmına vurarak kırıyor elleri kanlar içinde kalıyor ...adam mutfağa geldiğinde tabutu o halde kırık ve kanlı görüyor kadında ortalıkta yok, çalan müzik filan insanı çok ürpertiyordu...

Alıntı:
Hic bir korku flimi su ana kadar beni etkilemedi.Ama 6.Histeki Cocuk çisini yaparken aniden kapının önünden aniden kadının gectiği sahnede biras tüylerin diken diken oldu ürkmek sayılırmı bilmem Tüylerimi diken diken yapanda o sahnedeki sesti.
bu sahnede fenaydı ama biraz sonrası daha beterdi, kadın mutfağa giriyor, çocukta peşinden gidiyor ,"anne , anne ..." diyor kadının dönüp bağırmaya başlaması şok etkisi yarattı... ıyy bide bilekleri kesikti kadının...
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 30.01.2005   #13 (permalink)
antivitamin

Yer: Samsun

Halka 2 (fagmanını izlediğim kadarıyla) 'dki adamın çarpılma sahnesi (ağzının yamulması) akılda kalıcı,
birde "Dönüş yok"taki adamın kafasının yangın söndürme tüpüyle dağılması beni etkilemişti.
ve tabi american history x - kaldırım sahnesi

birde arkadaşlar bu askere "Constantine" i bulup yollayabilen olursa sevinirim,ağabeyime ulaşamıyorum bu aralar. Film çıktımı onuda bilmiyorumya.
antivitamin şu an çevrimdışı  
Old 30.01.2005   #14 (permalink)
MKACUN

Yer: Istanbul

Lanetli Tepedeki kamera sahnesinindeki kizin yerine kendimi koydum galiba ben olsaydim onu goren suan Ruh ve sinir hastaliklari hastanesinde yatiyor olurdum.
Old 30.01.2005   #15 (permalink)
too1

Alıntı:
agog tarafından gönderilen mesaj:
adı tam olarak ürkmek midir bilmiyorum ama American History X'de Derek Vinyard'ın (Edward Norton) evine baskına gelen zenci çocuklardan birinin çenesini kaldırım taşına dayaması ve sonrasında sahneyi kafamda tamamlamam, yazarken bile irkiliyorum...

Sana kesinlikle katılıyorum. O sahneden bu kadar çok etkilenen sadece kendimi biliyordum. American History X de o sahne ilk yarının da son anıydı. 10 dk arada kendime gelemedim. Hatta gösyasımı tutamadiğim tek film diyebilirim. Irkçı Derek'in zenci çocuğun kafasını dayaması + ardından gelen eylemin sesinide hiç unutamam...

not: korku filmlerinden hiç etkilenmedim. Belki de sorulan ürküten korku film sahneleriydi.
too1 şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
sahneleri , film , 8216urpertici8217

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 17:06.