»
Bağımsız bir belgesel film projesi için 12 Eylül 1980 doğumlu Türkiye'liler aranıyor
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt
|
Re: Bağımsız bir belgesel film projesi için 12 Eylül 1980 doğumlu Türkiye'liler aranıyor
tv'lerdeki açık oturumlarda sıkça rastlıyoruz bunlara.... lüzümlü - lüzümsuz bir çok misyon yüklenmiş karakterler vardır... anlaşılan butür kalite forumlara'da sıçrayıp beyin tecavüzü + yer kapalama görevlerini icra ediyorlar.. |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: Bağımsız bir belgesel film projesi için 12 Eylül 1980 doğumlu Türkiye'liler aranıyor
sanırım ilk mesaj için son nokta:
Alıntı:
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
umarım bu mesaj banaydı
grafik arkadaşım boşver sen burdaki yer kaplayanları.. görüşürüz. iyi çizimler!
|
|
|
#24 (permalink) |
|
konuyu çok beğendim açıkçası..
80 öncesinde inandığı şey uğruna ölen insanlar, fikirlerin aslını bilen bir gençlik, bunlar için çarpışan, okuyan ve öğrenen, görüşü bence önemli değil.. ama şimdiye bakın; bir çoğu apolitik gencin, gazetelerde gördüğü bir kaç kelimeyle arkadaş arasında "hava atayim, karizmatik olayim" edasiyla sarf edilen anlami bilinmeyen sözler.. faşist, komünist, kapitalizm vb.. inandığı fikir yerine, başa kim gelirse o fikri savunan.. hayat görüşleri, politik görüşlerini futbol gibi algılayan, yenilenin değil yenenin yanında olan bir nesil.. takim tutar gibi.. gerekli noktalara değinilirse çok başarılı olabileceğine inaniyorum..
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
böyle bir projede doğrudan rol almaya niyetli insan bulmak oldukça zor, çok benzer bir tecrübenin yarım kaldığını biliyorum, zira 80 doğumlu olarak o sandalyeye oturacak insanlar doğrudan yargılanacaklarını düşünüyorlar ister istemez o çok meşhur "apolitik gençlik" ibaresi ile...
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Alıntı:
sözlerirmin tek kelimesinin bile editlenmeyeceği (sansürlenmeyeceği) garantisi veriliyorsa projede yer almaktan çekinmem şahsen.
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
Arkadaşlar gözardı ettiğiniz ya da farkına varmadığınız bir nokta var.
o dönemde solda olanlar, sağda olanlar, devlete çalışanlar ve askerler vardı. onlar o dönem yaşadılar ve etkilendiler. o günden sonra yaptıkları daha önceki yaşamlarından farklıydı. dostlarını kaybettiler, değer verdikleri şeyleri kaybettiler vs. o günlerde doğanlar bu izleri üzerlerine aldılar, o günlerin baskısıyla yetiştirildiler. Bu yüzden bana göre çok yerinde bir çalışma olacak. umarım aradıkları kişilere ulaşabilirler..
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
herkes senin kadar cesur olamıyor ya da bu tür sesli/görsel tarih çalışmalarını ciddiye almıyor. ayrıca söyleneceklerinin dolaylı yahut doğrudan editlenmesi kuvvetle muhtemel bence ama tabii ki işin aslını proje sahiplerinden öğrenmek en sağlam olanı..
|
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
cekirge o dönemden sora doğanlar etkilendiyse sadece 80liler değil şuanda doğanlarda etkileniyor demektir..
|
|
|
#30 (permalink) |
|
|
bende 12 eylül 1980 doğumluyum . ailemden duyduğum ve daha sonraki yıllarda şahsen yaşadığım ihtilal çocuğu olmanın zorlukları var.ama bunları ne amaçla,kim için ve hangi firma ve ya şahısla düzenleyeceğinizi anlayamadım.açıklarsanız ve güvenilir gelirse o zamanlar gazetecilik yapan babamla size yardımcı olabilirim.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
araniyor , turkiyeliler , dogumlu , 1980 , eylul , projesi , film , belgesel , bagimsiz |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!