|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
bu film ne kadar korkunç? hesaplayalım...
- bu film ne kadar korkunç? - hesaplayalım... bir hesap makinesi uzatabilir misiniz acaba? - pardon?? - hesap makinesi dedim.. - nasıl yani?? hehe... bu haberi birkaç gündür yazacağım ama unutup duruyorum. her zamanki gibi haberleri aşırdığım ntvmsnbc'nin yeni bir haberi.. belki çoğunuz okumuşsunuzdur.. Londra'da Kraliyet Kolajinin matematik uzmanları, bir filmin ne kadar korkunç olduğunu ölçmek için bir formül geliştirmişler.. aşağıda alıntı var: Alıntı:
Bu formülle, en korkunç film ne çıkmış dersiniz? "The Shining" Bu matematikçilerin işi gücü yok mu ya?? ( aa, bi dakka.. bende matematikçiydim yahu ).. vaktimi başka bir araştırmaya harcamayı tercih ederdim..
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: bu film ne kadar korkunç? hesaplayalım...
kolejdekilere ulaşacak olsa idim kişisel olarak
cs nin üs alma işlemine dahil olmaması gerektiğini söylerdim.. (yanlız başka bir şey varki bu haberi pişirip pişirip sunuyorlar, benim 3. okuyuşum)
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Bir dostum hep film satın aldığı adamın korku film kriterini şu şekilde anlatmıştı,
- Abi bu film nasıl, korknç mu ? - Yok abi o pek değil 2 defa zıplatıyor, - Bu nasıl peki ? - Hah o güzel hiç yoksa 6 defa zıplıyorsun. Zaten yeni korku sineması zıplamaya endeksli
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
@hayalet asıl kastım senin yazın değildi.
gazete tv gibi medya organlarındaki enaz üçer ay ara ile 3. okuyuşumdu.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!