Zoque.Forum
»
En Beğendiğiniz Diziler..
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: izmir
|
Re: En Beğendiğiniz Diziler..
{1} Coupling
{2} Simpsons {3} South Park {4} Boomtown {5} 24 {6} Ally McBeal Alıntı:
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
şuanda değilde, gelmiş geçmiş en sevdiğim dizileri yazmak gerek sanırım
a.kara şimşek b.seinfeld c.deli yürek d.kurtlar vadisi e.hayat ağacı (evet delisi oluyordum) f.mahallenin muhtarları g.malcom in the middle h.angel
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: Brobdingnag
|
* X-Files
1.Married with Children 2. Angel 3. The Simpsons 4. The Jeffersons 5. Kung-Fu 6. Seinfeld 7. Scrubs 8. Hayat Ağacı 9. Mavi Ay Alıntı:
bir de bu varmış.. http://www.dizifilm.com/index.php
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
sen hıc THE SIMPSON fılmının turkce karsılıgını gordun mu yurtdısında o ulkenın bolgesel dılıyle japonca mesela ayrıca yabancı fılm ısımlerının ne kadar sacma ısımlerle turkceye cevrıldıgını bılıyoruz bişey yaparken önce 2 kere dusunelım ondan sonra eyleme dokelım |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
cnbc-e kendi izleyici kitlesine sahip olduğu için böyle bir pazarlama hilesine başvurmuyor. dublajlı dizi/film yayınlamadığı gibi.. yapılan anonslarda da bir anormallik göremiyorum. bazı özel isimlerin dilimizde türkçe okunuşları varken {köln, münih, londra gibi.. }, bazı özel isimlerin ise yoktur. {new york, los angeles, liverpool gibi.. } "simpsons" kelimesinin de yazıldığı gibi türkçe okunmasını beklemezsiniz herhalde. bilmiyorsak tamam ama doğru telaffuz etmek gerekir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
@Passion 'a tamamen katılıyorum.Pazarlama hilesinden kaynaklanan bir olay ingilizceye çevirmekte..
Fakat türkçeleri yabancı dille yayınlamak ne kadar saçmaysa , yabancı dilleride türkçe isimlere çevirmek bir okadar gereksiz geliyor bana da.. ve hatırlatmadan çıkmak istemedim.. Bu akşam 21.00 Las Vegas başlıyor.İzlemeniz dileğiyle ..http://www.cnbce.com/pr-diziyeni-lasvegas.asp
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!