Zoque.Forum
»
En Beğendiğiniz Diziler..
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Re: En Beğendiğiniz Diziler..
* Süper Baba (onunla büyüdüm diyebilirim. sanki o mahallede ben de yaşıyordum. mükemmel bir ambians yaratmışlardı. oyuncu kadrosu da harikaydı. fazlaca efsunlu bir diziydi. hayran olmamak elde değil.)
*Yeditepe İstanbul (süper babadaki ambiansa yakın, en az onun kadar efsunlu ve nitelikli bir diziydi.) |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
beğendiğim dizilerin içinden fanatik olduklarımı yazıyorum bende..
* The Simpsons - dünyanın en iyi dizisi olduğun için, iyi ki varsın! * X-Files - bi gün kalbim dayanamayıp küt diye yuvarlanıcam diziyi seyrederken eh * Seinfeld - şarj makinesi gibi dizi.. diğerleri; * It's Mans World - ahh bide bitmeseydi, diziden tek hatırladığım şey gülme krizleri.. * Friends - lunaparka gitmek gibi! * 24 - bölüm bitince boşlukta gibi hissediyor insan, peş peşe olsun istiyor canım.. * South Park - her ne kadar her bölümü aynı şekilde sarmasada büyüklere bonbon ![]() * Ally McBeal - acaba bu bölüm ne olcak, ne olcak diye diye diziyi bitirdik ya.. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
eski kültleşen dizileri es geçiyorum zaten saymakla bitmez ama son zamanlarda O.C. var ki mükemmel bir dizi.
O.C., Angel, Nip / Tuck, Simpsons, Raymond, Las Vegas, Bir İstanbul Masalı ve Avrupa Yakası kaçırırsam üzüldüğüm dizilerimdir. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
kimse bahsetmemiş birde 7 numara vardı. ilk yayınlandığı zamanlar sinir olurdum, kastomonu şivesiyle konuşmaları çok yapmacık gelirdi. sonra tekrarları yayınlanırken baya hoşuma gitti. her bölümünü 2-3 kez izlemişimdir.
sıdıka var bide. ilk serisi çok güzeldi. diyaloglar mükemmeldi. hayal meyal hatırladığım uzaylı zekiye var. geçenlerde trt de tekrarını gördüm. yayınlandığı döneme göre aşmış bir diziydi. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Tam cncbce jenerasyonu olmuşuz ya...
"dawson's creek" (all time favorite, var bi teenagerlık) az buçuk "roswell" "bir dilim aşk" pek bir beğendim "evdeki yabancı" var bir Berna Laçin takıntısı "Kardeşler Takımı" zamanında TRT de izlemiştim harikaydı ama ötesi değil, kısa dizi Bu kadar bunun harici yakaladığımda izlediğim, scrubs, seinfield, simpsons, southpark (son zamanlarda pek de çekici gelmiyor), X Files (zamanında TGRT de izlemiştim artık yakaladığımda pek izlemiyorum - konular kopmuş), Kanıt Peşinde (yakalarsam kaçırmam), According to Jim (eğlenceli), Malcom in the middle (nadiren, belki). Herhalde bunlardan başka da dizi izlemedim izlemiyorum.
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: Karlsruhe
|
öyle her hafta takip etmeye çalıştıgım, gece yayınlanan tekrarlarını bile seyrettiğim, bittiği için hüzünlendiğim tek dizi; Dawson's Creek
aaaahh ahh bitti yaa...
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
süper bişey. anlatılmaz yaşanır. |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben de tüm Dawson's Creek severlere şiddetle O.C'yi tavsiye ediyorum. Ancak ikisi de gençlik dizisi ne olsa gibi bir düşünceyle değil; gerçekten kurguları ve olay işleyişleri çok yakın, onun kadar sevebileceğiniz farklı bir dizi O.C.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!