Zoque.Forum
»
En Beğendiğiniz Diziler..
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
En En En...
Forumdan afaroz edileceğimi bilsem yine de izlerdim bu diziyi herhalde. Çünkü ben oradaki vurdu & kırdıya değil iki hayatında da aynı kızı tavlamayı başaran adamın şansına hayranım.
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Re: En Beğendiğiniz Diziler..
Alıntı:
Ama bu sezon izlemeyi denemeyi düşünüyorum. Bu arada yukarıdaki listeye kesinlikle, Six Feet Under' ı ekleyeyim. DC ve SFU' direk tek geçebilirim. Onun yanında destekçi ve keyifli olarak Missmatch ve CSI:NY ta gayet güzel.
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Benim favorim olanları DVD de saklamayı çok seviyorum, sevdiğim insanlarla izlemek güzel oluyor.
Lakin şunlar sevdiklerim arasnda; * Coupling (4 sezondan sonrası var mıdır bilmiyorum )* Full Metal Alchemist ( Anime dizi toplam 51 bölümden oluşuyor) * Discovery Channel Extreme Engineering ( Bunlar dizi sayılırmı bilmiyorum )* Ragnarok The Animation (Yine bir anime dizi ) * Yeniden 70's diye bir dizi vardı CNBCE de onu severdim * Avrupa Yakası (dzinin sonlarına doğru sıkılarak bırakırım, ama her hafta başını açırmam )
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: En En En...
Hayatımız dizi olmuş : ) Ben pek tv seyretmiyorum ama the simpsons veya south park'a denk geldiğim zaman kaçırmıyorum.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
En favori dizim maalesef dün final bölümü ile bitti. Ekmek Teknesi . Hakikatten kendisine yakışır bir final oldu. Nusret Babanın olmadığı son karede artık kendimi tutamadım. İki damla gözyaşı geldi gözümden.
Heredotun ve Nusret Babanın Azrail ile olan sahneleri benim için unutulmayacak sahnelerin arasına girdi bile. Çok korktuğum, bu korkumu yenmek için çeşitli yollara başvurduğum ölümden artık bu sayede korkmuyorum. Olüm bu kadar alaturka, bu kadar sade ve etkli anlatıldığını başka hiçbir yerde görmedim. Ekemek teknesinin yokluğunu çok arayacağım. Artık elimde yalnızca The x-files ve Avrupa Yakası kaldı.
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Eskilerden :
* Süper Baba * Şehnaz Tango * Deli Yürek * Görevimiz Tehlike * A Takımı * Mc Gayver (Böylemi yazılıyordu? )* Bizim Ev ( Ya da Aile de olabilir CÜneyt Arkın'ın oynadığı bir diziydi 1992lerden sanırım) Şimdilerden : * Kurtlar Vadisi (Kesintisiz hiç kaçırmam )* Avrupa Yakası (İzlemeye çalışırım) Bunun dışında şu sıralar pek televizyon seyretme fırsatım olmuyor. Hatta Kurtlar Vadisi olmasa Tv'yi hiç açmayacam diyebilirim Gerçi o da sezonu kapattı artık tv de tatil yapacak sanırım, bu adamlar bazı şeyleri nasıl bu kadar açık olarak söyleyebiliyorlar merak ediyorum![]()
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Kurtlar Vadisi (daha iyi ve surekleyici bir senaryo daha uzun sure gelemez)
Cocuklar Duymasin (gercek bir efsane, ayni anda ve ayni ulkede 3 kanalda bolumleri yayinlanmis dunyadaki tek dizi) Asli ile Kerem (bence cok hos ve komik bir diziydi) |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!