|
|
#1 (permalink) |
|
En Beğendiğiniz Diziler..
forumda aradım ama bulamadım, merak ediyorum en beğendiğiniz diziler hangileri? benim en beğendiklerim ve devamlı izleyeme çalıştıklarım.. 1. South Park 2. Malcom in the Middle 3. Kardeşler Takımı 4. The Simpsons 5. 24
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: En Beğendiğiniz Diziler..
Sadece devam edenleri değil de hayatımız boyunca izlediklerimizi de katarsak benim listem şöyle olurdu sanırım:
1. Married with Children 2. South Park 3. The Simpsons 4. The Jeffersons 5. Seinfeld 6. Scrubs 7. Perfect Strangers (biz de muhteşem ikili adı ile gösterilmişti) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
[+] South Park
[+] The Simpsons [+] Seinfeld [+] Coupling [+] Buston Public ve..Bitmiş olsalarda unutmayacağım..Ve seyretmeden zevk aldığım.. [+] Tatlı Hayat [+] Aslı ile Kerem ve..Yakında Las Vegas galiba çok seveceğim
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
South Park
The Simpsons Tatlı Hayat (Özellikle İhsan karakteri :P)
|
|
|
#8 (permalink) |
|
bu dizilerin isimleri neden hep ingilizce. Cnbc-e'yi anlayamıyorum zaten. geçen gün dergide bir belçika filiminin ismini fransızca(haliyle) ve ingilizce yazmışlar. adamlar inatla türkçe kullanmıyorlar. Madem özgün adlarını kullancaksın o zaman neden ingilizce de yazıyorsun? Kanal poltikası ise bu; alt yazı ingilizce isimler, hafif ingilizceye yatkın aksanla anonslar yapmalar falan, hoş değil.
boş... Neyse gelelim dizilere. Ben pek televizyon izlemiyorum ama bir ara "Sıcak Saatler" vardı, izlerdim. A takımı'nın tekrarlarına yetişebildim ama o da güzeldi. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!