|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: G.O.R.A. son fragmanı hakkında...
okidoki demişken ... ben de bir gireyim bakayın dedim. okidoki.com yazdım başka birsite geldi, almışlar domaini , okidoki.com.tr kalmış avea' ya ... üzüldüm, eğlenceli bir domain olmuş çünkü |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
cem koparmış gitmiş gene. zaten vizyona girdiginde de kesin muthiş bir patlama yapıcak film. hoş bu filmi satın alırken adam devletten bu filmi çekerken çok seyler başlarına geldiğini aktarmıştı. adam ozaman bastırdı parayı şimdi de sayacak ama para sayma makinesi ile
bi de yorulsun mu
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Fragmanı izlemeden evvel ki düşüncem ile izledikten sonra ki düşüncemin bu kadar cok değişeceğini hic düşünmemiştim. Doğrusu cok şaşırdım, boyle bir film beklemiyordum. Önceden film izlerim bir ara diye düşünürken, şimdi ilk günde bilet kapma yarışması girecek havadayım.
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Ben de bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Avrupa yapımı filmlerde bile bu kadar çok efekte rastlamak zor (Hatta ben hatırlamıyorum böyle bir Avrupa filmi.). Hele bir de komik olursa ki fragman gerçekten komikti (Bu gemi biraz sola mı çekiyor?) Amerika'da bile müthiş ilgi görür bu film çünkü Amerika'da komik olmayan komedi filmleri furyası sürüyor. Yalnız birşey söyleyeyim fragman biraz daha kısa sürebilirdi film hakkında çok ipucu verdiklerini düşünüyorum.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!