|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
film ve onun soundtrack'i ??
küçükken izledigim Robin Williams'in oynadigi bi film vardı. karısı sanırım supermarkette olduruluyodu. adam sonra piskoloji bozulup kırmızılı bir sovalye tarzında bi adamin elinde mızragi ile onu kovaladigini falan görüyodu.. ancak bu kadarini hatirlayabiliyorum. filmin adı nedir ? ogrenmek istememin sebebide kucuklugumden beri hasta oldugum o soundtrack. ( kadınlarin nakarat soyledigi adamin whaç you say diye muhteşem sesiyle haykırdıgı sarki..) (it is a roller jack dın dın dın dınn dın )film o kadar önemli degil sarkiyi soyleseniz yeterli ...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: film ve onun soundtrack'i ??
Hmm valla filmi hatırlamadım ama cümlenin benzerliğinden, vokaldeki bayan vokallerden etkilenmenden, bir de "dın dın"lardan anladığım kadaryla
;Şarkı "Hit The Road Jack". Ray Charles'ındır ancak Lous Armstrong dahil bilimum ünlü kişi yorumlamıştır. Filmlerdeki kullanımları / göndermeleri bir yana, meşhur adventure oyunu Sam & Max Hit The Road'un isminin de şarkıya gönderme olduğu söylentileri bulunmaktadır. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
bilmiyorum aynı filmden mi bahsediyoruz ancak benim hatırladığım filmde robin williams ölüyordu ve karısı kafayı yiyordu senin söylediğinin tam tersi olarak.
filmin adı "aşkın gücü". orjinal adıyla "what dreams may come". şu ana kadar izlediğim en güzel filmlerdendir. net olarak hatırlayamasam da çok sevmiş olduğumu biliyorum. cennet ve cehennemle ilgili bir filmdi ve beni çok etkilemişti. bahsettiğin soundtrack şu şarkılardan biri olabilir :: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...65531?v=glance film hakkında http://beyazperde.com 'u araştırabilirsin. ayrıca; http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...reams+may+come tabi eğer aynı filmden bahsediyorsak
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Filmin adı The Fisher King
Ancak şarkı konusunu tam çözemedim. O filmde haykırarak How About You (swing version) - George Fenton şarkısını söylüyorlardı. Belki ben yanlış hatırlıyorumdır. şurdan track list'e bi gözat istersen.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
premature: içinde Jack 'li bişiler geçtigine eminim. muhtemelen şarkının adıda ona paralel. Hit The Road Jack 'i indiriyorum inşallah odur.
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
sarki Ray Charles'in hit the road jack...
uzun süredir aradigim şarkı. yardımcı olan herkese teker teker teşekkürler.. bu arada sarkiyi dinlemenizi öneriyorum..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!