Zoque.Forum
»
Yıldız Savaşları - Bölüm III : Sith'in İntikamı
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Yıldız Savaşları - Bölüm III : Sith'in İntikamı
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Mace Windu evrende en iyi kılıç kullanan jedi, izin verin de Sidios'u havada karada alsın.. - Birde filmde Yoda'ya üzüldüm, Yoda vs. Sidious kapışmasında, Yoda kötü yere düştü maymun oldu. Sidious da sağlam bastı yere yardı da yardı. - Alıntı:
- Dün akşam gittik filme.. burda öyle görkemli olaylar olmadı malesef. Sadece dün akşam 5 tane jedi gelmişti lightsaber ve dandik kostümlerle. Biz de lightsaber larla gittik tabi, simsiyah giyindik 4 kişi ve üstümüze de annem birşeyler ayarladı. Yani çok aham şaham olmadı ama idare eder kostümlerdi. filmden 30 dakika önce sinemadaydık, merdivenden çıktık bi baktık 5 tane jedi orda takılıyorlar, eğlence olsun diye koşarak üstlerine gittik lightsaber larla. Onlar da oyuna katıldılar çıkardılar kılıçları, yaklaşık 10 dakika savaştık, herkes izledi, sonra gülmeye başladık, alkışlar falan yükseldi. Çok eğlenceliydi. |
|||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Alıntı:
ayrıca devam filmi konusunda da; George Lucas'ın bir röportajında Spielberg adının geçtiğini duymuştum devam filmleri konusunda. Ama çok uzun vade de bir projeymiş. Yani hani ben ölürsem Steven çeksin gibi bir geyik de olabilir. Bundan sonra dizi, çizgi film.vs şeklinde idare edicekler gibi de dedikodular dolaşmıyor değil ortalıklarda bir de. |
||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
. Benim yukarda demek istediğim şey; Darkside [eşitdeğildir] Sith. Yani tamam sith dediğin darkside'da olabilir ama darkside apayrı birşey. Yani Sith'e bağlı olmadan darkjedi diye de bir şey var mesela. Ayrıca sanki sithlerin hepsini çocuk katili olarak görmek de yanlış diyorum ben. Evli barklı bir dolu sith var Eu'da. sithlerin hepsini böyle aşağılık olarak görmek sithlerin hepsini ışın kılıcı kullanıyor sanmak oluyor. Anlatabildim mi? |
|||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Mükemmeldi, tadı damağımda kaldı...
Gerçekten sabaha kadar sürse oturup izleyebileceğim ender filmlerden.. arada bile kalkmak istemedim ![]() Tadında bırakıldı ama, keşke star wars efsanesinin üçlemelerden öncesini anlatan (sithleri, sidious' un doğuşunu, jediların oluşumunu vb..) film / çizgifilm leri çekilse diye düşünmeden edemedim ![]()
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Deaf_Tone un da dediği gibi, Qui Gon-Jin gücün içinde ölümsüzlüğe kavuşuyor. Oysaki Sithlerin bahsettiği ölümsüzlük yne bir ölümlünün içinde yaşamak (Palpatine' in sözlerini hatırlayalım: Tahminimce Hocası olan Sith Lord dan bahsederken "Bilgisi o kadar derindi ki midi-chlorianlardan yaşam bile yaratabilirdi..."
DİKKAT!: Buradan çok önemli bir sonuca çıkıcam: >> Anakin' in bir babası olmadığını biliyoruz... Ve hatırlarsanız midi-chlorianlardan oluştuğundan bahsediliyordu Episode I de. Acaba Anakin yukarıda bahsi geçen Sith Lord tarafından mı yaratıldı???? Yoksa sınavlar bende beyin hasarına mı yol açtı ve saçmalıyorum??? ![]()
ozguraltay.com //Açıldı, beklerim... labs.ozguraltay.com //outside of the box GreenAerosol.deviantart.com //Online galerim Mesaj Miolnir tarafından 21.05.2005 (15:59) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Belki de bahsi geçen Sith Lord hikayesi yalandi? Amaci sadece Anakini kandirmakti, anakinin gordugu ruyalar dogrultusunda kandirip karanlik tarafa gecirmekti? Oysa askinin olumune anakinin karanlik tarafa gecmesi ve karanlik tarafa gectikten sonra yaptiklari neden oldu. Dogum sahnesinde doktor robot "yasamamasi icin tıbbi hic bir engel yok ancak yasamak istemiyor" gibi bir cümle kurmuştu. Yani ölümüne anakinin karanlik tarafa gecmesi ve yaptiklari neden oldu aslinda. anakin karanlik tarafa gecmemis olsayi bu olay gerceklesmeyecekti, ancak Sidious anakinin karanlik tarafa gecegini sezmisti ve ona boyle bir oyun hazirladi.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!