Zoque.Forum
»
Kısa Film Ekibimize Gönüllüler Aranıyor
|
| Sinema Sinema,TV ve sanatsal görüntü ile ilgili konulara bu bölümde yer verip tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kısa Film Ekibimize Gönüllüler Aranıyor
Merhaba Arkadaşlar;
Eğer sizde benim gibi seyretmekden fazlasını istemeye başladıysanız, senaryonuza yada oyunculuğunuza güveniyorsanız, oturmaktan fazlasına ihtiyacınız varsa ve birşeyler üretirken eğleniyorsanız yazın bana. Teknik bilgi ve tecrübe aranmamaktadır. Sadece üretebilmek yeterlidir. Yarın arkanıza baktığınızda ne görmek isterdiniz. ![]() Belirtmek istediğim birkaç husus daha var. Ekibimizde 3 ccd panasonic minidv kamera, ışık ve tripod gibi teknik altyapı ve kadıköy'de toplanılabilecek bir mekan bulunmaktadır. Bunun dışında kurgu sistemimiz ve kurgucumuz, ses stüdyosu ve müzik yapımcımız vardır. Başdan aşağı herşeyiyle orjinal olacak filmlerimiz Türkiye ve dünya çapında yarışmalara katılacak ve kazandığımız takdirde ödüller adil bir şekilde bölüşülecektir. Hali hazırda 12 senaryomuz bulunmakta ve yeni senaryo arayışlarımız devam etmektedir. Yaş sınırı yoktur. İlgilenen arkadaşlar bana mesaj atarlarsa sevinirim. Mesaj bay tarafından 08.06.2005 (09:21) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Re: Kısa Film Ekibimize Gönüllüler Aranıyor
Alıntı:
Bir kaç arkadaşla birlikte bir iki kısa film senaryomuz var ama teknik bilgi ve ekipmanımız olmadığı için askıda bekliyor, olurda belki birlikte bir şeyler yapabiliriz. Zuppes arkadaşım gibi bizde bursa'dayız aradaki mesafe sorununu bi şelikde aşabiliriz diye düşünüyorum. Saygılar.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar elimden gelebilecek her türlü konuda elimden geleni yaparım. Konu sinema olunca herşey yapılabilir. Ortak üretilebilecek her türlü çözüme açığım. Uzakta olan ve gelemeyen arkadaşlarda fikirleriyle ve çok yakında açılacak sitemizdeki faaliyetleriyle bize destek olabilir. Senaryo yazabilir organizasyona destek labilir. İstemek bence burda kilit kelime. Siz istedikten sonra mutlaka bir parçası olursunuz istediğiniz şeyin.
Saygılarımla; |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
bi şey yapabilmek için güzel bir oluşum. arasan bulunmaz
ben varim. mesai saatleri dışında, şu sıralar kadıköye rahatça gelebilirim.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
@mutreft aramızda mesafe de yok adliyede görüorum seni hep bi gün enseye yapıştırıcam şaplağı..
![]() veysel diye bir arkadaşla ufak bir projemiz var bi görüşsek iyi olur.. herkese iyi çalışmalar. ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!